jom click!!

Thursday, February 26, 2009

kerje kosong utk post: kerani am dan kerani account

post: kerani am dan kerani account
Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut..
hehehe..
Opis di Bandar Tun Hussein Onn..
ASAP okey!


Pn Myra.

Monday, February 23, 2009

My ANGEL



mommy & daddy sayang kamu ZARA...
kegembiraan kamu.. kebahagiaan kami..

21.02.08 - frm home to USJ

ZARA & Mommy

zara, mommy & daddy
zara, mommy & ciksu

mayaya, zara & mommy

oma, zara & mommy



Dari rumah mama ke wedding kak Roha di USJ..

Baby ZARA & Baby RANIA






Our Babies...
Little ZARA daughter of MYRA
Little RANIA daughter of AWIN
little bestfren to be..
Both stunning..
Both sparkling..
Both Mommys sweetheart!

Mission Accomplish

bed sheet and pillow case for ZARA bucuk..






Tereng!!.... hehehe kalau sesiape yg masih ingat mission aku mase tengah sarat mengadungkan zara... nak buat nama zara pada sarung tilam.. haaaaaa... tuuu.. dah ade akhirnye..
Mommy love you ZARA!.. mwahh

Friday, February 20, 2009

Ashee... Rest In Peace..











WE MISS YOU SO MUCH ASHEE SAYANG













20 februari 2009..
4.30am

Perginya Ashee meninggalkan kami semua..
tiada lagi penunggu setia di depan pintu..
tiada lagi rengekan meminta bekas makanan diisi..
tiada lagi peneman mama dan abah kekebun..
tiada lagi golekan manja minta dibelai..
tiada lagi peneman kala bosan..

Ashee...
sahabat yang amat setia..
kalau berjaga tika malam, Ashee pasti ada disisi..
sentiasa menjadi pengekor setia...
bila kita mengadap labtop.. Ashee pasti akan baring seblah lantop..
bila kita baring.. Ashee pun turut baring..
Ashee penghibur seisi rumah..

Ashee.. berbulu panjang.. lebat.. bewarna kelabu..
Penakot.. tapi garang pada sesiape yg masuk ke kawasan rumah.. bahkan Ashee akan berkawal di garaj rumah siang dan malam.. semata mata nak pastikan tiada kucing atau anjing masuk ke kawasannya....

sejak seminggu ni Ashee macam mengasingkan diri..
Ashee lebih suka tidur di garaj rumah tak kira siang atau malam..
pernah terdedik dihati kami kelmarin... Ashee ni nak mati dah ke.. asyik duduk luar rumah..
dan yang pastinya Ashee banyak murung dari kebiasaan...
dan semalam .. pada pukul 4.15am aku terjaga.. terdengar bunyi anjing menyalak2.. sangkaku.. anjing di atas bukit belakang rumah... tiba2 aku terdengar bunyi kucing mengiau kuat.. terus aku kejutkan be.. be trus berlari kebelakang rumah... dan ......................... sangkaan ku tepat.. Ashee dikepung 3 Anjing liar ukuran anjing penyiasat polis!! be kejar anjing2 bodoh tu dgn kayu dan amazingly, anjing2 bodoh tu muat meloloskan diri ikot pagar kerawang tu... be lari semua tgk Ashee... be panggil aku di dalam bilik tgh tidokan zara... be pandang aku.. " yang, Ashee dah nyawa2 ikan".. berderau darah aku mendengarnya.. cepat2 aku suruh be panggilkan fara.. fara turun ke bawah dan terus ke dapur.. Ashee dah x ada... Ashee dah tinggalkan kami semua... be ckp be sempat tgk saat saat ahkir Ashee.. tercungap2 dia kata be.. Ashee x berdarah..Badan Ashee elok.. bulu2 ashe banyak yg gugur... mungkin Ashee berusaha lari dari Anjing liar tu nk masuk kitchen, tapi pintu dan tingkap semua tertutup... Ashee terperangkap.. Ashee diserang 3 ekor anjing liar!!.. Fara adik ku menangis bagaikan org gila.. fara yg paling rapat dgn Ashee.. puas mama pujuk Fara... Ashee yang dah terbujur tu di peluk2 " bangun la Ashee.. bangun la!" rayu fara... Ashee tetap disitu.. x bergerak... x bernyawa..

Mama kata kucing binatang kesayangan Rasulullah... kucing semuanya tempatnya di syurga... Ashee juga pasti di syurga... Ashee sayang... Ashee rehat k... tunggu kami semua di syurga kelak..

saat aku menulis entry ni.. sebak x dapat disekat..
menitis airmata aku buat sekian kalinya..
terasa seperti kami kehilangan ahli keluarga..
we will always love you ashee.. you're the best cat we ever had!

Tuesday, February 17, 2009

Monday, February 16, 2009

hari belajar adobe photoshop

sifu punya keje


aku punya keje.. (ok la kan) hehe
hehe.. 15 feb, adrien ngan tunang dier lepak kat umah, tunang adrien faizal senior designer.. hehe so ape lagi aku plak baru2 nak megaktifkan lagi skill photoshop yg dah lame ditinggalkan.. so ber tuisyen la aku ngan be.. dan cikgunye en faizal.. hehehe..
time kasih sifu!






Valentines day Out..

uncle joe and daddy
auntie iyern & mommy



auntie iyern n zara


vanue: Rasta TTDI
time: 9.30pm
date: 14th February 2009

US VS cupcakes!


MR & MRS BENJO




jagung dan zara

huhuhu.. zara dan jagungnye..

first time rase masin2.. huhu bile mommy tarik je jagung tu tros zara jerit n nganga2 mulut minta disuapkan lagi batang jagung tu... sampai leper skali ujung batang jagung tu.. huhuhu.. best ekk sayang..


Friday, February 13, 2009

from mommy with LOVE...


from mommy to my little zara..
hehehe.. tapi zara x pandai makan lagi..
so mlm nanti mommy le yg makan.. mwah mwah mwah.. cayang zara!

shhh secret..

from me with love
.................................................................

baked specially for him..
hopefully he will love it...
love .. love.. love...
LOVE is on de air..
i LoVe U 'be'...
mwahh

YES.. SHE'S BORN TO BE PAMPERED..


zara dan little bunnynya

Thursday, February 12, 2009

Zara dan labu labunya... hehe

zara dan gym


mommy baring kat seblah tolong bagi support


minatnye dier ngan pineapple tu.. tapi dah bape kali try still x dapat2 lagi..


haiyah mommy... x dpt pegang la..




zara da jerit sbb marah x dapat pegang.. cian anak mommy sowang ni.. sabar ekk sayang.. nanti lame2 pandai la..

12.2.2009 zara kusyuk melayan CSI Miami

Tgh tunggu CSI Miami
beshanye mata dier.. CSI tgh investigate case ape ek sayang..

zara yang dah siap mandi kene tinggal kat atas katil depan tv sambil tunggu mommy plak mandi.
layan cite sampai kaki tangan sume terangkat2.. hehe

layan cite lain plak.. CSI da abes.. huhu





Wednesday, February 11, 2009

Majlis Berendoi

Jemputan ke Majlis berendoi dan akikah buat Puteri kesayangan kami Zara Iris Delisha...

Location: No 1, jalan suadamai 2/1, Bandar Tun Hussein Onn, 43200 Cheras
Date: 15th March, 2009
Time: 11am - 5pm

Monday, February 2, 2009

daddy dan zara


daddy layan je zara dok pok pek pok pek mengomel..


daddy nga aja zara sambil gelak gelakan zara.. haha cian zara


yey..

zara.. d melaka-johor


My Little ZARA



mommy n zara kat johor.



singah kat R&R.. minum petang



fika and zara



borak2 ngan mommy dlm kereta



dlm kereta on d way to johor.



zara d mahkota



aliff hakimi and zara



najiha, fika n zara



round round little angels



zara dengan cousin cousinnye

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥