jom click!!

Wednesday, October 27, 2010

birthday daddy??? help!!

uhh.. beday daddy just around the corner.. n mommy still tade idea lagi nk buat ape.. hmmm.. hehehe let surprise him... ten ten tennnnnnn.... ;) sayang daddy!!

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

mommy cuti ;)


minggu ni mommy x g keje.. duduk rumah melayankan scha..
tapi still kene bgn pagi.. sediakan baju keje daddy.. prepare bfast tuk daddy...
kemas rumah then br bleh rehat balik.. so scha leh bangun lewat.. seee pic ni scha br bangun.. hari dah terang benderang... ehehehe... si mata bolat kesayangan mommy.. ;)


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Tuesday, October 19, 2010

Scha dan Sofia...

Tadaa.. presenting my 2 precious lullaby darling... ni twin scha.. lain mak lain bapak...
huhuhu..kalau ingat scha ngan sofia same2 pegi Bali.. hehe haa ingat?
now they both dah besha... bila keluar je mesti ramai yg tegur... kembar ke.. n selalunya jawapan mommy n aunty eryn.. ha ah kembar lain mak lan bapak.. hehe then mesti org yg tanye tu mcm blur jap.. kekeke.. keluar kali ni mommy n ayntu saje je pakaikan scha n sofia baju same yg kebetulan terbeli same tuk raye ;p..

ni la buah hati kami..
scha n sofia...
last pic ni kat umah scha ;) sofia dtg melepak.. hehehe
o ya nk kongsi sket.. pic yg banyak2 tu we all kat butik Najjah.. so pd readers yg tinggal jauh2 tu kalau nk order tudung Najjah btau la eh.. price sama mcm web najjah ;) huhu


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

bergedix ngan mommy ;p

huhu ni pics mase raye keberape pon x ingat ;p
huhu

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Scha baby


Scha dah besar.. dah 1 thn 10 bulan..
mulut pun betah berkata...
adeeee je yg nak dickpkan.. yg nak ditanyakan..
n yg paling penting x boleh langsung kita terlepas kata...nnt semua dia ikut blk..

jom layan pic selama x bersiaran okeh..

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

kembali bersiaran ;)

Auchh.. banyaknye sawang...
;p hehehe lamenye x bersiaran kat blog ni..
dah bersawang sawang dah keadaannye..

banyaknye nk update... tapi mcm dah lame sgt dah berlalu.. crite2 raye pun semua dah basi..
but its o.. for me crite2 zara ttp berbunga dalam ingatan ;) insyaallah jika punya kelapangan akan dicoretkan semuanya disini.. supaya kekal menjadi kenangan abadi detik2 membesar zara..

well well first of oll.. im not sure dah update semua atau tidak ttg nama zara.. we all semua dah x panggil zara dgn nama "Zara" now dah betukar ke sascha ;) hehe ni semua gara2 scha suke sebut dia yaya.. so dat mama yaya dia asik marah suruh tuka nama.. at last ayah J suggest soh panggil scha sbb nama belakang scha Delisha.. ;) so here we go.... cerita cerita ttg scha sejak kebelakangan ni........

se ya in de next entry ...

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥