jom click!!

Monday, February 21, 2011

Cha Cha Planet Kari


Alhamdulillah.. mee kari yg mommy cuba2 selitkan kat kedai oma akhirnya disukai ramai, baru je seminggu beroperasi, org ramai dah mula tau maybe mereka sebarkan mulut ke mulut.. pelanggan yg dtg terus2 je minta mee kari.. hehehe.. ahad lepas mommy dpt plak order catering untuk mee kari, pelanggan tu nk buat function so minta mommy buatkan mee kari. ;) alhamdulillah rezeki sampingan yg makin beranak pinak.. hehehe..

soo.. sesiapa yg suka mee kari atau nk try mee kari mommy jom singgah kat Cha Cha planet kari (tumpang kedai oma jerk ) hehehe.. bertempat di Open Food Court Cheras Perdana.


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Monday, February 14, 2011

I celebrate LOVE everyday ♥




YES.. i celebrate LOVE everyday. NOT only today.. not only for Saint Valentine Day!!.. Not on a dead man's day..

But i DO LOVE d discounts and promotions on 14th February.. hehe




Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Tuesday, February 8, 2011

♥ CHA CHA roxy STATION ♥


TARAAAAA... alhamdulillah.. pembukaan nya pada khamis ini. Tradisional cuisine ni oma yg punya, mommy punya yang " CHA CHA roxy Station" ;p.. hehehe

semua gara2 mommy n oma suka bgt memasak.. oleh kerana malam2 x buat apa2.. so mommy decide untuk buka kedai kat food court CP... at least malam2 ade activiti.. saje suka2.. mane tau kan ade rezeki ramai pelanggan boleh bulak buka restaurant besar2.. hehehe
siang hari ttp dgn printing comp. cuma di malam hari je suka2 nk berniaga..

so pada sesiapa yg nak lepak2 ke makan2 ke jom la ke sini ya.. nk makan ikan patin pahang boleh g kedai Oma.. nk makanan barat boley dtg ke CHA CHA roxy STATION ya..

Sementara ni CHA CHA roxy STATION masih dlm renovation, so buat sebulan ni tumpang oma punya kedai dulu.. InsyaAllah dlm masa terdekat ni CHA CHA roxy STATION buka di Lot sniri..

Doakan semuanya berjalan lancar ya teman teman..

Come n eat here!! see yaa...




Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Outing : Sunway Lagoon











Last weekend, we all ke sunway lagoon with friends.. bonda,baba & nea... anisa, mazin & asyraf..
mandi manda smpai petang.. hehe habis kulit semua hitam berbelang2 mcm zebra ;p
lepas mandi kami ke bangsar untuk dinner... riuh sekampung bila dah berkumpul smpai jadi perhatian org2 kat situ pulak.. hehehe.. well, we plan nak ke pangkor pulak. bulan berapa x confirm lagi.. insyaAllah kalau ade rezeki kami bercuti bersama2 lagi.. ;)

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥