jom click!!

Monday, May 30, 2011

Mari naik beskal





Last Weekend, kami menghabiskan masa lepas breakfast and minum petang jalan2 ditaman sambil bawak scha naik beskal baru dia.
sungguh excited si scha dgn beskal baru nya.. hehehe.. tapi lepas penat suruh daddy tolak kan beskal dia. hihihihi...


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Friday, May 20, 2011

PROMO:: Party supplies at your door step.





Welcome to Iris Kids & Diva Party. YOU HAVE A PARTY OR FUNCTION COMING UP BUT YOU DON'T HAVE ANY IDEA ON WHAT PREPARATION YOU NEED?


At Iris Kidz Party we can come to the party in a very variety way that you can choose. with all printed theme cartoon on your items, party accessory, cute candy's, cute cuppie cakes, macarons and many more.


We are based in Cheras, Selangor. call us for booking or direct order any party items!Everything just at your door step. Just follow our simple step and party stuff will be your's.


1- Select our party items

2- Confirm the party items
3- Make payment and send us your delivery details.

4- Party stuff will be deliver to you.

5- Enjoy your party!


Ring us Now



Twitter: @iriskidzparty



Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Wednesday, May 18, 2011

"Arabian Fairies" outdoor photoshoot



















Alhamdulillah everything goes well.. as per planned.. family photoshoot akhirnya terlaksana jua ;)
sepatutnya areen family join us for outdoor photoshoot, tapi di saat2 akhir, areen x dpt datang, sbb kene balik kampung nenek sakit.. so hanya kami 3 family yg keluar for photoshoot. kalau mcm thn lepas hanya mommy and scha. thn ni lebih meriah. anisa and family and bonda n family.daddy2 join sekali. instead of nk buat our kiddos photoshoot dah jadi family photoshoot ;)

bertempat di putrajaya...semua berpakaian ala2 Arabian fairies.. photoshoot bermula dari pagi.. sampai la ketengah hari.. panasnya aduhaiiii Tuhan aje yg tau.. bermandi peluh demi nk menjayakan gambar2 ni.. by tengah hari anak2 dah menjerit.. kemudian kami ke tasik ape ntah namanya. time ni casual photoshoot pulak..

alhamdulillah semuanya selesai. tapi yg casual dress tu x banyak sgt amik sbb matahari dah atas kepala. hehe.. well, pics x larat nk pilih sbb banyak sgt... so untuk tatapan my beloved silent readers and lovely followers i dah satukan pics untuk jd album.. but a bit kecik la kan ;).. for the rest yg ada my facebook boleh tgk dlm facebook ya ;)



Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Unplanned Vacation :: Cameron Highland ::








tersesat Gambit siditu. hehe






Our unplanned vacation to Cameron Higland was super fun!.. especially our kiddos.. masyaAllah.. bermain x hingat oke.. seronok sgt hari2 jumpa kawan barangkali.. dah mlm pun kene paksa sorang2 baru boleh tido.. actually we all keluar untuk photoshoot on sunday. as per promised, semua pakai ala ala "Arabian fairies" its kinda Family Outdoor Photoshoot.. photoshootnya sebelah pagi di putrajaya. selesai dlm pukul 12.00. tukar baju terus ke wedding anna di perak. sampai sana semua dah kepenatan. so discuss punya discuss..sepakat naik cameron. sampai sana dah malam so rugi kalau nk p hotel memahal. alang2 tu guna en hubby punya TM facilities. dapat stay di puncak tanah rata. TM apartment. cantik ;) malam nya we all just keluar makan. cari karaoke, semua full.. so balik n lepak2 kat our apartment.

The next day, pegi breakfast. then ke ladang strawberry.. scha lah org yg sangat happy sbb dia mmg hantu strawberry.. hehe asik2 dgn strawberry shortcake dia.. o ya the best part is sini banyak sgt jual strawberry shortcake punya barang2.. yaAlah bukan scha je yg naik gila.. mommy pon sekali.. rasa nk borong semua barang2 strawberry shortcake. hehehe
oke berbalik masa mama strawberry kat farm tu.. tiba2 tersesat gambit kat situ.. hehe dia dtg untuk photoshoot. mazin je yg borak2 ngan dia. ye la artis sama artis kan. kita nk borak ape pon ngan dia ;).. lepas tu we all ke ladang teh cameron. hehe for our second time masa smpai semalam tu dah singgah minum. the next day nya singgah lagi pekena teh chocolate. sgt best! pada sesiapan nk pegi cameron tu jgn lupa singgah n rasa ya ;) mcm biasa bergambar2.. then singgah kat pasar dia beli buah, sayur n souvenir.. pulang singgah di tanjung malim... mamam then terus perjalanan ke rumah masing2.. esoknya semua dtg dinner kat rumah mommy sbb semua x sabar nk tgk gambar. hehehe
Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Friday, May 6, 2011

Mother's day is just around the corner..

ohh my...
i love you mama




Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥