jom click!!

Friday, November 25, 2011

Its our 4th Anniversary


Alhamdulillah.. sudah 4thn kami bersama.. dikurniakan anak yg sangat cerdik dan comel. Terima kasih Ya Allah dengan kuriaan mu ini.. semoga rasa cinta kasih dan sayang kami sekeluarga kekal hingga ke Syurga. amin..

semalam 24th Nov adalah ulang tahun perkahwinan kami, akad nikah on 24, sanding on 25.. sempena meraikan 4th anniversary kami , sehariamn kami keluar.. hehe jalan2, shopping barang2 party scha and makan2.. dinner di The Gardens... jalan2 lagi, smpai petang ;) kemudian sambung celebrate di Lookout point..






Ni la pemandangan dari atas bukit ;) cantik kan.. scha asik ulang kata : "Ya Allah mommy, cantiknya, nampak semua2 rumah besar2.." hehehe kat sni nk makan apa semua ada, dari western ke middle east smpaila ke asia food. Kami order semua kategori dan alhamdulillah semuanya sedap2.. berbaloi baloi.. hehe. dulu sebelum kawin daddy selalu la bawak mommy dinner2 atas bukit cam ni, last pegi lookout point pon last yr kot kalau x silap. lepas tu x pegi dah. and the best part is, kami makan sambil menikmati pemandangan sunset yg cukup cantik. Subhanallah..



Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Monday, November 21, 2011

Vid Birthday Daddy.




hehe tiba2 layan birthday daddy kan.. actually ni dah a month ago tp br nk upload dlm blog. ter misss plak. hehe that day buat entry je sbb x bleh nk upload, today bleh pulak sooo mommy upload je la ;)

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Sascha singing (You Say AQ by Cinta Laura)



happy monday all ;)
hari ni wordless so kita layan video je ok..

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

She's typing her first word at age 2 years & 11 month. And its BARBIE




Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Sunday, November 20, 2011

Join Barbie Biggest Party ever!!!

Owh My!... this is super FUN!... we absolutely gonna be there!.. hehehe tapikan..tapikan.. hehehe 10th dec insyaAllah adalah tarikh tuk buat beday party scha.. party ni a day before... rasanya x de pape masalah kan.. lagi pun preparation almost done.. so mommies out there, jom jom bawak gegirl pegi party!!.. hehehe owh i can't wait.. mommy plak yg hover kan..nk pakaikan scha baju ape ni? its a princess party so kene la dress up mcm princess kan... awww.. mesti super cute all the decorations kan... see you the barbie lovers!

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Malaysia Barbie Store





Barbie store Malaysia







u olls suka barbie tak?? hehe scha and mommy sgtttt suka barbie.. semenjak barbie store buka baru last week berpeluang pergi.. hehe terus jd members. ade princess photoshoot, tapi scha nanes2, dah siap2 make up pakai barbie dress siap pakai wig, sekali tanak buat photoshoot.. hehehe last2 bukak semua then masuk fitting room, br nak senyum, so mommy sempat snap a few pic je without tiara and wig.. aduhaii scha. coupon photo shoot tu they all bg balik and asked to come again next time for photoshoot. now scha ade 22 set barbie. ;)
Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Saturday, November 19, 2011

The Twilight Saga Breaking Dawn



oh.. i can't wait to watch this. soo in love with Edward the Vampire.. hehehe
For those yg mengikuti deretan movie twilling saga ni...harus tonton Twilight Saga Breaking Dawn ..








Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Friday, November 18, 2011

Sascha's play room





play room sascha dah semakin penuh... dang! mana nk sumbat lagi toy2 sascha nih? so far baby toys semua da parking kat store rumah tokba.. dah x muat nk letak kat rumah ni.. banyak sgt barang.. so now yg ada dlm toy room scha hanya teddy bears and of coz her barbie dolls.. scha boleh habiskan masa sehari suntuk dlm bilik dia main ngan barbie2 tu.. kejap baarbie2 tu nk makan siap ada tukang serve, lepas tu barbie tu semua nk mandi pool.. lepas tu barbie go school siap tukarkan barbie pakai uniform. aduhai sayang... tinggi betul imiginasi.. lepas tu agak2 boring cari ipad, buka you tube and type sendiri " BARBIE "...kalau nk tau scha sekarang x yah minta tolong mommy dah kalau nk tgk cite barbie and mickey kat youtube sbb dia dah pandai eja sendiri BARBIE & MICKEY.. bravo sayang.


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Party preparation



Yay!.. Party preparation is almost done. from decorations to goodies to candies for Candy Buffet.. owh mommy just loveeee doin all this thing...hopefully semuanya berjalan lancar. owh ya, party will not gonna be sooo "party of the year!" tapi cukup sekadar scha and friends bersuka ria di zebra minnie party tu nanti.. well, thinking of doing Zebra Minnie photo booth too... guest can take their picture with giant minnie mouse. ;) and more ideas coming soonnn..
dadaaaa..
Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Wednesday, November 9, 2011

4th Anniversary coming soon..




Our Anniversary is just around the corner.. hubby asked for a fancy anniversary cake!! hahaha nahhh.. not in the mood for baking any cakes at the moment.. maybe later, ok dear..well, let celebrate at any fancy restaurant or maybe a lite dinner party with close friends.. we'll see... ok sebelum tu jom roll photo2 our wedding ;)











Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queean Mommy Zar

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥