jom click!!

Friday, December 30, 2011

when barbie meet guitar ♥

see the pink guitar?? hehe its limited edition from obersea.. Tq Bonda. specially for sascha siap ada nama kat pink guitar tuh.. soo comelkan! ;)
ini adalah sesi berphoto2 dlm bilik barbie scha..










Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Thursday, December 29, 2011

nak tgk ombak rindu free?? ;)

hehe kadang2 kite x cukup masa nk g tgk wayangkan..so tunggu je la kuar kat youtube.. hehe yes darling.. ombak rindu dah keluar kat astro first.. dan mcm biasa kalau dah keluar kat astro first haruslah ada insan yg rajin mengupload kan kat youtube. hehe Tq insan yg baik hati.. hehe ok now jom layan ombak rindu full version kat sini..






Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Thursday, December 22, 2011

POEM of the day : When A Mother Cries

When A Mother Cries




When a mother cries,
Her tears stab at her daughter’s heart
As they plummet to the floor

When a mother cries
Her daughter cries too
She cries because she does not know what is wrong
She cries because she can’t get rid of her mother’s pain
She cries most of all because she loves her mother

When a daughter cries because her mother cries
Her mother cries more
She cries because her pain has hurt her daughter
She cries because she does not want to see her daughter cry because of her
She cries most of all,
Because she loves her daughter

Once the tears have ceased however,
What remains is love
The love forever shared between a mother and a daughter

mommy
♥ you zara iris delischa

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

i'm in ♥ with my wallpaper ..

dah lama x posing2 with my baby.. kali ni jdkan iphone wallpaper.. and i love it!!


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Tuesday, December 13, 2011

More pics on scha's birthday







hehe selit lagi sikit hasil deco deco on birthday sascha. bila party.. wajib lah ade deco2nye bg menaik kan lagi feel untuk theme party tersebut.. dann itulah part yg paling mommy suka.. well, actually ini first time beday party scha ade candy table, before ni ade juga candy2 tapi x kumpulkan dlm satu table.. tapi kali ni mommy tgk semua party dah ada candy table soo x ketinggalan la party scha. sgt teruja nk menghias candy table ni sbb candynya sooo kalerfulll.. hehe loike it!!..x de la best sgt candy table yg mommy buat ni, ade la cute cute skit. hehe ni ade sikit2 pics deco2 masa party tu , and boleh tgk previous entry juga, so pd sesiapa nk ambil idea nk buat party your kiddos dipersilakan ya.. mommy banyak ambil ilham kat dlm google ni..sharing is caring kan ;)


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Sunday, December 11, 2011

Sascha's Zebra Minnie Mouse Party










tq mama
tq babah
mommy & scha
bestfriend forever
party princess
four of us
zebra minnie cake


Host!
love this pic! mamayaya&papapit
blow blow blow the candle
cake cutting. tp birthday girl dah penat. out of mood suda
mamy fara, bonda, mommy & mamy nisa
kak e-car *tq for the lovely cake*
bonde.mommy.nisa

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Sunday, December 4, 2011

Happy Birthday sayang




Happy Third birthday sascha sayang.. Mommy sayang sascha, sayang sangat sangat. nothing on earth can replace my Love for you. Mommy selalu mendoakan supaya sayang menjadi anak yg solehah, sentiasa sayangkan mommy and daddy, sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik, dikurniakan umur yang panjang dan sentiasa beroleh kesenangan hidup di dunia dan akhirat. Semoga Allah mendengar dan memakbulkan segala doa doa mommy untuk sayang. aminn.. We ♥ You Zara sayang ;)








Second birthday cake, she requested to have a birthday dinner at kenny rogers.. haha scha yg request sniri oke.. sbb she lovessss mac & cheese soo much! bleh abiskan satu bowl sorang2. hehe




Kali ketiga celeb ni plak ngan mama yaya kat melaka, kat poolside area.. it was a surprise small warm party to lil scha actually.. she was verryyyy happy ;) she got Barbie in wedding dress and Ken from Mama Yaya and Papa Pit. TQ mama yaya.. tq papa pit ;)







Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥