jom click!!

Wednesday, December 30, 2015

#throwback Scha turns 7!

















Alhamdulillah.. everything goes well.
Tq untuk semua tetamu yang hadir, Tq Family inlaws and Tq Loona Team
Tahun ni buat birthday scha di Loona . semua handled by Loona Team, from deco, buskers, foodie, goodies, games and facve painting.

birthday girl happy sangat!
Happy 7th Birthday baby Girl

"Ya Allah panjangkan lah umurnya, jadikanlah anakku anak yg solehah, anak yg bijak, sihatkanlah tubuh badannya, jauhkanlah anakku dari segala bahaya dan penyakit, baikkan lah budi pekertinya, cerahkanlah masa depan nyadan murahkan lah rezekinya.amin:


Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

Statement Scha yang paling WIN masa cuti cuti hujung tahun 2015.










Sekolah dah nak buka dah.. tinggal kurang dari seminggu.. cuti sekolah ni banyak betul jalan2..
x lekat di rumah. adeee je activity luar. untuk penutup cuti sekolah tahuin 2015 ni, kitorang cuti2 akhir tahun bersama keluarga inlaws. plan asalnya nak ke pantai timur, tapi bila discuss2 takut plak tersangkut kat sana dek kerana musim hujan ni. so bertukar la plan ke.... Putrajaya. hahahaha dekat naw dengan rumah mama! BTHO dlm setengah jam smpai..

Kalini check in di Shang-Ri La putrajaya. Check in pula masa Christmas so cantik la deco2 penuh dgn pokok pokok Christmas. Pool buka smpai 10pm, so ape lagi budak2 ni berendam la sampai ke Malam. tak ramai yg check in sini maybe semua ke luar kota kot. so Pool kami yang punya. hehehe
Stay Shang-Ri La 3D2N, Hari ke 3 tu singgah rumah bro inLaws kat area KLCC so alang2 tu kita tawaf la KLCC jap.. and tetibe scha bagi statement paling WIN tahun ni...

"finally.. I Got My Life Back Mommy!" mommy and daddy dah pandang each other. then mommy tanya.. "what make u say that kakak?"kakak jawab " this is my life. here is my life. not Melaka!"

hahahahaha sian la anak mommy. dari kecik dok KL.. tetibe dok melaka yeh.. hehehe takpe kakak,
InsyaAllah ade rezeki kita pindah la KL balik ye sayang..



Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

Tuesday, December 1, 2015

Gossip Girls!






Scha and Yaya.. kalau dah berjumpa.. haaaaaa dah x kisah dah bende lain.. hahaha sungguh Mak Jemah!... ye la jumpa sebulan sekali.. takpun kalau mommy2 bz dua bulan or tiga bulan baru la nak berjumpa... so banyak la cerita nk share.. scha n yaya dah berkawan dari sejak lahir.. haha nama pun mommy n auntie areen BFF sejak tahun awal di UiTM shah alam. semoga persahabatan ni kekal selamanya. aminn


Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

Happy 7th birthday scha sayang

Happy 7th Birthday Scha Sayang.

Harini genap umur scha 7 tahun..

we got Surprise cake for her while having dinner. tersengeh2 bila nampak cake. hehe adik pun biasala org yg paling happy bila ada cake n birthday song!

Happy 7th birthday baby girl
Ya Allah panjangkanlah umurnya, jadikan dia anak yang solehah, anak yang bijak, sihatkanlah tubuh badannya, baikkan lah budi pekertinya, murahkanlah rezekinya.. amin

Dah beberapa tahun skip buat birthday party scha. so this year plan nak buat birthday party utk scha.. kecil kecilan je.. x de la mcm tahun2 sudah siap bercanopy bagai huhu.. insyaAllah this yr kita buat di Loona Boutique & Cafe Malacca .. ;) insyaAllah semoga berjalan lancar semuanya

link bawah ni utk tgk vid scha dpt cake ;)

https://www.facebook.com/hasmyra.hassan/videos/10153365274384385/

Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥