jom click!!

Saturday, July 3, 2010

blog update






walaaaahhh.. lamenye x berbloging mcm dulu.. kalau ada update pun semuanya update pica je.. citenye tade.. ntah la semenjak dua menjak ni mcm tade mood je nk berbloging.. bila la mood tu nk dtg balik ye. hehe..

ttg Zara... alhamdulillah semuanya baik. zara dah besar. dah banyak perkataan yg boleh sebut. pendek kata dah boleh diajak berborak. mcm2 dia tanya.. bila lapar je kata "mommy jom mamam" smbil tarik tgn kita.bila mommy tanya rara nk mamam apa? rara jawab nk mamam acik ngan ayam.. ngan fish.. tp bila makan nasi putih je dia makan. lauk2 semua tolak tepi.. mcm tu la selalunya. jarang sg dia nk makan nasi lauk. kalau nk campurkan semua kene buat nasi goreng kalau x dia x suka tgk nasi dia ade color2 selain putih...

bila rara boring, dia akan tanya mana shoes? bila dah pakai shoes rara kata mommy jom jalan. nak g edai, nak li cocet, nk li aicem.. jom mommy jom..

pastu rara dah pandai mengadu kat tokba... ari tu rara ngadu camni.. babah, daddy tu.. daddy tentut 'poooooooottttt' ishh ushuk. smbil buat gaya2 busyuk. tu la daddy tu usyuk.. hahahaha
kan dah kene!.. kekeke pasni x bleh buat bukan2 depan rara, dia dah pandai mengadu.. hehe dah besar anak mommy ni...

bila time ngade2.. tetibe je rara ckp.. mommy nk hug.. nk kiss.. ;)
bestfren zara smpai sekarang he baby alive.. masyaallah.. x boleh berengggang langsung...thank you mama cla..

outdoor photoshoot baru2 ni sja2 je.. sbb mommy nk buat storybook album.. so tu yg buat sesi photografi tuh.. zara pon cantikk je mood.. alhamdulillah.. bila mood baik pica pun jd cantik je semua..thank to semua yg involve.




Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥