jom click!!

Wednesday, November 2, 2016

Snap snap..snap snap 😍







I love taking pictures!
Especially of my self πŸ˜‰
Ni la jadinya bila kegedikan melanda..
Hihihi



Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

Tuesday, October 11, 2016

First update! After deep long rest πŸ˜‰

Kita layan photos la dulu...
Esok atau mlm ni..
Kita layan cerita2 dari mommy okay..









Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

Cinta bloggers


Lamanya tak active bercerita!!!!

Ade lagi ke kawan2 bloggers yg masih active dalam dunia blog ni??

Ade lagi ke silent reader yg dulu rajinnnn sesangat mengikuti perkembangan Zara dari lahir sampai la besar? Ade tak??

Ce tinggalkan comment kat ruangan ni..
Mommy nak intai page sorang2... πŸ˜πŸ€—

And i know dah ramai yg add mommy kat fb lepas mommy dah x active blogging kan..
Thank you soooo much.. insyaAllah banyak cerita mommy nak share kat sini.
..banyak cerita yg tersimpan rapi tak bertulis...

Kalau dulu mommy banyak sharing parental tips.. baby milestones..
Lepas ni kita sharing pula ttg kids development.. love.. do's and don'ts in married life...hobbies.. secret affairs *jeng jeng jeng*... hahahaha and so many more!

Rasanya jari jemari dah lama x menari nari.. tapiiii nak make sure lah.. ade tak active followers lagi nk baca ni? Nk respond macam dulu dulu.... ade tak??

LOADS of love!!





Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥