jom click!!

Tuesday, October 11, 2016

Cinta bloggers


Lamanya tak active bercerita!!!!

Ade lagi ke kawan2 bloggers yg masih active dalam dunia blog ni??

Ade lagi ke silent reader yg dulu rajinnnn sesangat mengikuti perkembangan Zara dari lahir sampai la besar? Ade tak??

Ce tinggalkan comment kat ruangan ni..
Mommy nak intai page sorang2... 😍🤗

And i know dah ramai yg add mommy kat fb lepas mommy dah x active blogging kan..
Thank you soooo much.. insyaAllah banyak cerita mommy nak share kat sini.
..banyak cerita yg tersimpan rapi tak bertulis...

Kalau dulu mommy banyak sharing parental tips.. baby milestones..
Lepas ni kita sharing pula ttg kids development.. love.. do's and don'ts in married life...hobbies.. secret affairs *jeng jeng jeng*... hahahaha and so many more!

Rasanya jari jemari dah lama x menari nari.. tapiiii nak make sure lah.. ade tak active followers lagi nk baca ni? Nk respond macam dulu dulu.... ade tak??

LOADS of love!!





Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

3 comments:

mama tisya said...

dlu2 kenal ms zaman ank kecik2..sbb ms tu smua rajin join contest..skarang pn ank2 dh besar2 belaka...ingt kita tk..mama tisya...kalo tk ingt, nanti dtg2 jenguk blog kita ye

Mea Myra said...

Hi mama.tisya!
Hehehe ingat laaaaaaa
Rajin nye sampai sekarang masih active berblogging eh.. wahhhh gudjob mama

mama tisya said...

mmg aktif ..rmi kwn2 seangkatan yg dlu2 masa ank kecik2 dh tk brp aktif..smua bz tp still keep in touch ...cumanya ada yg dh private blog sbb tkde masa nk update..ank2 kita smua pn dh besar2....kita aktif sbb skarang ada blogger event so blog kena sentiasa update utk PR nk bg job..alhamdulillah sambil menulis sambil dpt income

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥