jom click!!

Friday, November 25, 2011

Its our 4th Anniversary


Alhamdulillah.. sudah 4thn kami bersama.. dikurniakan anak yg sangat cerdik dan comel. Terima kasih Ya Allah dengan kuriaan mu ini.. semoga rasa cinta kasih dan sayang kami sekeluarga kekal hingga ke Syurga. amin..

semalam 24th Nov adalah ulang tahun perkahwinan kami, akad nikah on 24, sanding on 25.. sempena meraikan 4th anniversary kami , sehariamn kami keluar.. hehe jalan2, shopping barang2 party scha and makan2.. dinner di The Gardens... jalan2 lagi, smpai petang ;) kemudian sambung celebrate di Lookout point..






Ni la pemandangan dari atas bukit ;) cantik kan.. scha asik ulang kata : "Ya Allah mommy, cantiknya, nampak semua2 rumah besar2.." hehehe kat sni nk makan apa semua ada, dari western ke middle east smpaila ke asia food. Kami order semua kategori dan alhamdulillah semuanya sedap2.. berbaloi baloi.. hehe. dulu sebelum kawin daddy selalu la bawak mommy dinner2 atas bukit cam ni, last pegi lookout point pon last yr kot kalau x silap. lepas tu x pegi dah. and the best part is, kami makan sambil menikmati pemandangan sunset yg cukup cantik. Subhanallah..



Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

@YUNID@TI said...

happy any berseri-seri...

Reflisia said...

Happy Anniversary darling...

psstt ; u have been tagged dear..ngeee http://cincinmasmerah.blogspot.com/2011/11/tagging-from-her.html

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥