jom click!!

Tuesday, June 19, 2012

it's shopping time!!!

















its shopping time!!.... sekalian beli baju raya terus for scha and a few baju utk baby inside tummy.. hehehe... wahh awalnya beli.. minggu ni baru 6 bulan.. well.. bkn niat nk beli pon saje je cuci2 mata tapi bila dah tgk newborn baju comel2 especially guess n gap.. wallaahhh terjebak jugak beli.. ;)
price?? lebih kurang je x de la beza sgt pon ade la dlm rm10-15 beza kot..
tapi sbb mg nk ke JPO tu bershopping so pejam je la mata beli baju2 n shoe sascha..  kali ni scha dpt 2 pair of shoes.. Roxy kids and Ralph Lauren Junior... and both Pink!!.. hehe mommy loike it..
baju2 plak banyak colar t-shirt ralph lauren , gap and guess... brand lain x beli sbb x de size scha.. mommy plak??? tettttttt.. x beli ape2.. .. sian kan.. huk huk.. x de ape yg berkenan dihati.. daddy? haha shopping sakan.. dah mcm borong mase kat Bali .. quiksilver berbag2.. armani..levis..ralph lauren...daddy kata ala bkn selalu pon.. saje lepas perasaan...

ok nak smbung keje balik.. nanti kita sambung shopping lagi okay.. ;)

dadaaaaa

Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

6 comments:

iietamalek said...

beshnyerr shopping

Orked said...

comel..

Reflisia said...

bestnya...=) scha ni comel sangat..paling comel bila dia tido..hehehhe

The Petite Blogger said...

wowww shopping!!! love shopping!!!

you should check out this website www.bbluvsme.com. cute stuff for baby girls!

xoxo jenna
http://thepetiteblog.blogspot.com

Sara Emelia said...

Salam kenal. Sila visit blog saya, saya ada anjurkan baby contest kalau nak join :)

Anonymous said...

www.bbluvsme.com like to advertise

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥