jom click!!

Friday, February 1, 2013

3d2n at Colmar Tropicale & Genting Highland








































3days 2 nite di colmar tropical... 
with semua family members
tersangat la best sbb bila dah besar panjang ni jarang sgt dapat berkumpul semua
de je hal masing2 x boleh nak join
second days di colmar, geng2 lelaki pergi golfing di colmar, petang baru berkumpul
yang lain2 seharian di genting ourdoor theme park.
scha tersangat la happy sbb this is her first time main2 kat genting outdoor
selalunya kalau pegi main kat indoor je sbb scha kecik lagi x paham pon kalau ajak main
malamnya we all celebrate birthday my lil bro kat italian restaurant.. tetibe ade 'pemusic jalanan'.. they all request nyanyi ramai2.. my bro n hubby request oppa gannam songs.. hahaha so dah.. melayan pulak joget oppa gannam style.. havoc!! well, looking forward for our next family trip in may.. see u soon kangaroo..!





Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

1 comment:

Haris Zuhaina said...

As Salam Myra..
C dara dah temban. myra plks dah kuwus lah.. tahniah dik..
Kelakar plk tgk c scha buat muka ngan cik yaya nya.. mata sebijik semacam..
Masih Bf ka? Agaknya sebab tuh s hero tuh chubby n sihat ya?
take care dear...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥