jom click!!

Tuesday, October 19, 2010

kembali bersiaran ;)

Auchh.. banyaknye sawang...
;p hehehe lamenye x bersiaran kat blog ni..
dah bersawang sawang dah keadaannye..

banyaknye nk update... tapi mcm dah lame sgt dah berlalu.. crite2 raye pun semua dah basi..
but its o.. for me crite2 zara ttp berbunga dalam ingatan ;) insyaallah jika punya kelapangan akan dicoretkan semuanya disini.. supaya kekal menjadi kenangan abadi detik2 membesar zara..

well well first of oll.. im not sure dah update semua atau tidak ttg nama zara.. we all semua dah x panggil zara dgn nama "Zara" now dah betukar ke sascha ;) hehe ni semua gara2 scha suke sebut dia yaya.. so dat mama yaya dia asik marah suruh tuka nama.. at last ayah J suggest soh panggil scha sbb nama belakang scha Delisha.. ;) so here we go.... cerita cerita ttg scha sejak kebelakangan ni........

se ya in de next entry ...

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥