jom click!!

Tuesday, October 19, 2010

Scha dan Sofia...

Tadaa.. presenting my 2 precious lullaby darling... ni twin scha.. lain mak lain bapak...
huhuhu..kalau ingat scha ngan sofia same2 pegi Bali.. hehe haa ingat?
now they both dah besha... bila keluar je mesti ramai yg tegur... kembar ke.. n selalunya jawapan mommy n aunty eryn.. ha ah kembar lain mak lan bapak.. hehe then mesti org yg tanye tu mcm blur jap.. kekeke.. keluar kali ni mommy n ayntu saje je pakaikan scha n sofia baju same yg kebetulan terbeli same tuk raye ;p..

ni la buah hati kami..
scha n sofia...
last pic ni kat umah scha ;) sofia dtg melepak.. hehehe
o ya nk kongsi sket.. pic yg banyak2 tu we all kat butik Najjah.. so pd readers yg tinggal jauh2 tu kalau nk order tudung Najjah btau la eh.. price sama mcm web najjah ;) huhu


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

4 comments:

eynda said...

Haah la macam kembar :-)

syazana said...

Sis,scha dah besar..hahaha..sekejap je masa berlalu...macam br semalam baca pasal entry dia br nak pandai berjalan... =)

syida said...

hi, im ur silent reader actually..
comel la scha ni..gerammm..
aah la memang sama la..
mcm twins gitu..

mwah 4 the kiddos.

nurulazham said...

mcm twin!!!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥