jom click!!

Thursday, October 27, 2011

fancy sugar cookies




sugar cookies? bahasa melayunya biskut gula.. hehehe kenapa gula? sbb icing dia tuh mmg gula yg dah keras.. so mmg la manis kan.. mommy x berapa suka sgt tapi mmg comel! and shining too... sebenarnya x de pun plan nak bake cookies tapi bila dah coti2 smalam google2 party ideas.. lepas tu jumpe la birthday party yg ada sugar cookies. mcm comel sgt, so google plak ingredients dier, hah.. semua barang ade.. so terus masuk kitchen, mulala menguli doh, membakar last skali baru la mendeco deco icing... scha la yg paling happy.. sbb cookies tu dah mcm candy!..

lepas buat sugar cookies tu yg tetibe gatal tgn buat macaroons.. saje cuba2.. memula tu nampak dlm oven tu mcm tak naik pun.. so layan tv jap pastu masuk balik kitchen tgk dlm oven waahhhhh macaroons tu dah ade kaki.. hehe yey! menjerit keriangan kat kitchen snn macaroons jadi.. ;p... hari semalam adalah hari manis sedunia ;)
Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

1 comment:

Luciana said...

so colorful, so bright...cantik la :)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥