jom click!!

Monday, October 17, 2011

Let's start planning....

plan ape ye?.. hehee well... plan utk beday scha laa.. walaupun masih ada satu setengah bulan.. harussss kene plan dari sekarang .. mommy maybe akan busy hujung tahun ini so sebaiknya mommy dah siap2kan apa yg perlu utk beday scha nanti, so x de la terkejar2. nk buat apa on beday scha nanti..

well mcm tahun2 sudah beday scha buat kat umah her grandpa.. thn ni insyaAllah mcm tu jugak.. theme apa ya this year.. hmm mari mengimbas party2 sascha yang lepas....

1st beday - fairy princess


2nd beday - SSC waterpark party


rasa rasanya.. third birthdy party kali ni theme ape plak yeh? .... hihihi
I just Love kids Party!!!!! sgt comey..

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

4 comments:

syazana said...

Camana dengan minnie theme?
OMG..tak sabarnya nak ada anak..hehehe :p

-LaDy rAzOr- said...

bestnyer.....!!!!
tak sabar rasanyer mommy nofa nak baca update mommy ira pasal birthday scha....hehehhee....

iswatie "colours of life" said...

cantwait...

dok semput prep birthday hana...sanggup berjaga mlm..

tuh x anak kawin lagik...hahahahaha

Mea Myra said...

syazana : hehehe cepat cepatttt

nofa: yay!.. tunggu update mommy keh... andy n fajar suke themenya.. hehehe

watie: iye cik kak oii.. mak2 zaman skarang nih beday party anak dah mcm nk menyambut menantu.. hahahhaa nnt kawin x tau le cemane.. btw.. looking foward for polkadot party hana tuh dis sat.. besti bewarna warni polkadotnya.. hehehe

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥