jom click!!

Tuesday, December 13, 2011

More pics on scha's birthday







hehe selit lagi sikit hasil deco deco on birthday sascha. bila party.. wajib lah ade deco2nye bg menaik kan lagi feel untuk theme party tersebut.. dann itulah part yg paling mommy suka.. well, actually ini first time beday party scha ade candy table, before ni ade juga candy2 tapi x kumpulkan dlm satu table.. tapi kali ni mommy tgk semua party dah ada candy table soo x ketinggalan la party scha. sgt teruja nk menghias candy table ni sbb candynya sooo kalerfulll.. hehe loike it!!..x de la best sgt candy table yg mommy buat ni, ade la cute cute skit. hehe ni ade sikit2 pics deco2 masa party tu , and boleh tgk previous entry juga, so pd sesiapa nk ambil idea nk buat party your kiddos dipersilakan ya.. mommy banyak ambil ilham kat dlm google ni..sharing is caring kan ;)


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

nur rabiatul adawiyyah said...

mmg atul nak amik sikit2 ilham candy buffet myra...tq ye

Reflisia said...

cute sangat..aunty pun suka...sayang nyer tak dapat attend the party coz ader hal yang tak dapat dielakkan..=(

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥