jom click!!

Wednesday, August 21, 2013

Cik Scha dilamar Majalah Ibu & Anak

cite bermula bila wartawan karya utusan Fiza melamar scha kat ig mommy.. mommy ok je.. cuma bimbangkan scha.. nanti jadi mcm photoshoot barbie dulu.. dah siap2 makup sekali menangis xmo photoshoot... hehehe.. so kali ni mommy tanya dulu scha nak ke. scha dengan selambanya jawab. yess!! boleh jadi mcm barbie buat fashion show..

hahaha.. mommy pon explain ni photoshoot bukan fashion show..respond dr scha baik so mommy pon contact balik wartawan tu n bg tau scha setuju.. so seminggu lepas raya, mommy pun bawa scha ke EQ hotel bangi seperti yang dijanjikan. lepas checkin, bermula la sesi tuka2 baju, and ulang alik ke garden, pool and bilik. baju ditaja oleh Roxy. bila brand Roxy ni baju2 and pants dia mcm style scha yg selalu dia pakai, so x menjadi masalah utk scha berposing dgn jenama ni. Alhamdulillah scha bg kerjasama dgn baiknya cuma dah masuk baju ke 5 and 6 tu dah mula dah komen2 dia... panas la.. rimas la.. dahaga la.. hehehe mommy layankan aje supaya mood x spoiled!..

Jurucamera Bella and wartawan Fiza cukup pandai melayan scha, pot pet pot pet melayan kerenah si anak dara ni.. berselang selikan pujian kat scha.. si anak dara ni ape lagi mmg suka dgn pujian lagi la semangat memberi pose2 menarik utk dicapture. hehe

InsyaAllah scha akan ada dlm terbitan bulan october ruangan Gaya adik/fesyen, nanti sama2 kita beli okey ;)

Pada warga kerja karya utusan terima kasih untuk peluang ini.sekurangnya mommy tau scha dah bersedia bersosial ;)






Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

tenku butang said...

Follower ke : 480
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥