jom click!!

Wednesday, August 21, 2013

Last day at school





 Hai semua!!! wahh lama sungguh mommy tingalkan blog ni.. dah ramai yang bertanya.. " Bila nak update blog?" heheheh ampunnn.. kerja kerja seharian tak mengizinkan mommy menghapdate sebarang cerita..

okeh.. kita mulakan dengan cerita tentang si buah hati pengarang jantung ni.. Cik Scha...  scha dah berhenti sekolah dari Brainy Bunch. Bukan kerana tak bagus, tapi kerana keadaan memaksa.. kami akan berpindah ke Melaka. what??? melaka?? heheh yezzaaa ke Melaka kita! masa last day at school, ade bff scha yg nanes n keep on reminding scha.. "kita wechat tau" wahh tuu dia.. technology sekarang.. budak2 preschool pon dah tau apa itu wechat! hehe..

Untuk suka2.. scha bagi goodies pack to all friends and VS set o all aunties. scha puak dpt giant farewell card from aunties and friends with pictures on it. awww so sweet aunties melayan membuat card mcm tu tuk scha!

school di melaka x cari lagi.. memula plan nk sambung brainy Bunch juga as scha banyak sgt improvement since sekolah kat situ.. tapi jauh sgt dr rumah. it takes about 40 mins nk smpai school. hurmm tgk la kita cari school lain.. genius aulad ke.. smart reader ke.. dengarnya smart reader pon dah ade class fardu ain.betul ke eh? ade sesiapa anta anak skolah smart reader tak? kalau sudi kongsi pendapat boleh? ;)

 Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara








No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥