jom click!!

Tuesday, December 1, 2015

Happy 7th birthday scha sayang

Happy 7th Birthday Scha Sayang.

Harini genap umur scha 7 tahun..

we got Surprise cake for her while having dinner. tersengeh2 bila nampak cake. hehe adik pun biasala org yg paling happy bila ada cake n birthday song!

Happy 7th birthday baby girl
Ya Allah panjangkanlah umurnya, jadikan dia anak yang solehah, anak yang bijak, sihatkanlah tubuh badannya, baikkan lah budi pekertinya, murahkanlah rezekinya.. amin

Dah beberapa tahun skip buat birthday party scha. so this year plan nak buat birthday party utk scha.. kecil kecilan je.. x de la mcm tahun2 sudah siap bercanopy bagai huhu.. insyaAllah this yr kita buat di Loona Boutique & Cafe Malacca .. ;) insyaAllah semoga berjalan lancar semuanya

link bawah ni utk tgk vid scha dpt cake ;)

https://www.facebook.com/hasmyra.hassan/videos/10153365274384385/

Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

1 comment:

Rizziela said...

Happy birthday Scha

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥