jom click!!

Wednesday, December 30, 2015

Statement Scha yang paling WIN masa cuti cuti hujung tahun 2015.










Sekolah dah nak buka dah.. tinggal kurang dari seminggu.. cuti sekolah ni banyak betul jalan2..
x lekat di rumah. adeee je activity luar. untuk penutup cuti sekolah tahuin 2015 ni, kitorang cuti2 akhir tahun bersama keluarga inlaws. plan asalnya nak ke pantai timur, tapi bila discuss2 takut plak tersangkut kat sana dek kerana musim hujan ni. so bertukar la plan ke.... Putrajaya. hahahaha dekat naw dengan rumah mama! BTHO dlm setengah jam smpai..

Kalini check in di Shang-Ri La putrajaya. Check in pula masa Christmas so cantik la deco2 penuh dgn pokok pokok Christmas. Pool buka smpai 10pm, so ape lagi budak2 ni berendam la sampai ke Malam. tak ramai yg check in sini maybe semua ke luar kota kot. so Pool kami yang punya. hehehe
Stay Shang-Ri La 3D2N, Hari ke 3 tu singgah rumah bro inLaws kat area KLCC so alang2 tu kita tawaf la KLCC jap.. and tetibe scha bagi statement paling WIN tahun ni...

"finally.. I Got My Life Back Mommy!" mommy and daddy dah pandang each other. then mommy tanya.. "what make u say that kakak?"kakak jawab " this is my life. here is my life. not Melaka!"

hahahahaha sian la anak mommy. dari kecik dok KL.. tetibe dok melaka yeh.. hehehe takpe kakak,
InsyaAllah ade rezeki kita pindah la KL balik ye sayang..



Bibidi-bobidi-boo ♥ ...............by Fairy Queen Mommy Zara

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥