jom click!!

Friday, April 15, 2011

chit chat chacha yaya










Kalau dulu kita nak bergossiping dgn bestfren, bergayut la kat henpon.. sampai bill pening kepala nk bg reason kat mak ayah. hehe tapi budak2 sekarang nk bergossip2 kat video chat je. x yah pening2 nk baya bill tepon. last nite chacha and yaya chit chat tru ichat. x de tersekat2.. clean n clear jer..

mommy pun tumpang gossip skali ngan mummy areen sambil chacha borak2 ngan yaya.. ;) 2 in 1.. hehehe the best part is bila yaya dok tunjuk2 toys n dvd baru dia chacha plak sibuk ajak mommy nk pegi umah yaya time tu jugak, yaya plak bila dah nampak chacha kata nk g umah yaya dia plak merengek nk masuk dlm lappy mummy dia nk jumpe chacha.. dok sondol2 kepala nk masuk dlm lappy nk g umah chacha. chacha plak dok tarik2 mommy ajak naik car nk g umah yaya.. hehe sooo cute okeh!


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥