mY LoVe LiFe

Daisypath Anniversary tickers

Zara Delischa
Lilypie Fifth Birthday tickers

Baby Darrish Ralphael
Lilypie First Birthday tickers

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥

Monday, April 11, 2011

si buah epal

p/s: tahap penuaan kulit yg ketara ;(

cerita si buah epal. hehe thanks Allah.. alhamdulillah ada rezeki lebih sikit . dapat la mommy si buah epal ni.. its macbook pro. 13 inch je . macbook pro ni ada sampai 17 inch. the best part is, it comes in silver color which kita bleh choose case dia. banyak funky munky color available.. mcm iPhone. boleh tuka2 casing..

tapi yg x bestnya... 3 hari berturut2 mencari case dia di semua machines outlet, semua out of stock. yang ada cuma untuk casing macbook air and macbook white.... last nite ke gardens pun x de then ke machines mid. alhamdulillah, masih ade stock tapi only 1 color available. AQUA..

so nak tak nak kene la beli jugak.. nanti lagi lambat beli bercala balar plak buah epal ni.. pasrah je la aqua color.. hati melonjak2 nak purple or pink. ;( daddy kata x pe la.. nanti ada stock kita beli la lagi.. boleh tuka2..

so now tinggal iPod je yg x beli lagi.. tapi mamayaya dah pakai, its like iPhone cuma x boleh making calls. lebih kurang mcm iPad scha cuma iPod kecik..

we are iFamily... iPhone, iPad, iMac lepas tu dapat title ....iBankrupt!



Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

0 comments: