jom click!!

Wednesday, April 20, 2011

Sascha VS Mommy

see.. mommy pun kalah taw.. scha punya barang bawak g office lagik banyak dr barang mommy.
mommy just bawak handbag,phone n purse. lappy mmg kalau weekdays tinggalkan kat office malas nk berangkut2.. tgk barang2 yg scha bawak ke office hari ni..

beg barbie yg dlmnye ada sepasang baju persalinan takut baju yg sedia pakai dirty
guitar
umbrella
bekal breakfast (chicken nugget + cheezy sosej)
botol air strawberry shortcake (air ribena strawberry)
botol susu dan susu
semestinya ipad.. kemana saja..

banyak kan.. dan yg pasti semuanya pinkie pinkie.. bukan mommy pilih ya.. scha yg pilih semua barang dia pinkie2.. kiri kanan tangan mommy dok gendong barang2 dia je la nampaknya..
mommy2 yang lain cemana? mesti banyak juga kan dibekalkan untuk pergi nursery ;)

Bibidi-bobidi-boo ...............by Fairy Queen Mommy Zara

5 comments:

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

alala sweetnyer zarra..byk barang anak dara kena angkut ke offce...vish pun tak boleh pergi mana2 tanpa ipad...

Wina Momma S and S said...

Sascha pun nak 'up to date' la mommy :-)

Anonymous said...

dear!!mana u beli housing ipad tu ek..cantik laaaa....

Mea Myra said...

mummy vish: haha kan babe. plus menyenangkan kita, bcoz budak2 ni x kacau kita buat kerja. dia main ngan ipad je, beside bagus mcm books.. banyak benda boleh belajar. ;)

wina: hahaha ni dah up to date lebih dr mommy da ni.. hehehe

ms Anom: beli kat low yat, dlm rm90 kot rasanya lebih kurang harga tu la.. tebal. bagus so bila jatuh x de la teruk sgt.. ;)

Anonymous said...

TQQQQQ!!!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥