jom click!!

Wednesday, May 18, 2011

"Arabian Fairies" outdoor photoshoot



















Alhamdulillah everything goes well.. as per planned.. family photoshoot akhirnya terlaksana jua ;)
sepatutnya areen family join us for outdoor photoshoot, tapi di saat2 akhir, areen x dpt datang, sbb kene balik kampung nenek sakit.. so hanya kami 3 family yg keluar for photoshoot. kalau mcm thn lepas hanya mommy and scha. thn ni lebih meriah. anisa and family and bonda n family.daddy2 join sekali. instead of nk buat our kiddos photoshoot dah jadi family photoshoot ;)

bertempat di putrajaya...semua berpakaian ala2 Arabian fairies.. photoshoot bermula dari pagi.. sampai la ketengah hari.. panasnya aduhaiiii Tuhan aje yg tau.. bermandi peluh demi nk menjayakan gambar2 ni.. by tengah hari anak2 dah menjerit.. kemudian kami ke tasik ape ntah namanya. time ni casual photoshoot pulak..

alhamdulillah semuanya selesai. tapi yg casual dress tu x banyak sgt amik sbb matahari dah atas kepala. hehe.. well, pics x larat nk pilih sbb banyak sgt... so untuk tatapan my beloved silent readers and lovely followers i dah satukan pics untuk jd album.. but a bit kecik la kan ;).. for the rest yg ada my facebook boleh tgk dlm facebook ya ;)



Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥