jom click!!

Wednesday, May 18, 2011

Unplanned Vacation :: Cameron Highland ::








tersesat Gambit siditu. hehe






Our unplanned vacation to Cameron Higland was super fun!.. especially our kiddos.. masyaAllah.. bermain x hingat oke.. seronok sgt hari2 jumpa kawan barangkali.. dah mlm pun kene paksa sorang2 baru boleh tido.. actually we all keluar untuk photoshoot on sunday. as per promised, semua pakai ala ala "Arabian fairies" its kinda Family Outdoor Photoshoot.. photoshootnya sebelah pagi di putrajaya. selesai dlm pukul 12.00. tukar baju terus ke wedding anna di perak. sampai sana semua dah kepenatan. so discuss punya discuss..sepakat naik cameron. sampai sana dah malam so rugi kalau nk p hotel memahal. alang2 tu guna en hubby punya TM facilities. dapat stay di puncak tanah rata. TM apartment. cantik ;) malam nya we all just keluar makan. cari karaoke, semua full.. so balik n lepak2 kat our apartment.

The next day, pegi breakfast. then ke ladang strawberry.. scha lah org yg sangat happy sbb dia mmg hantu strawberry.. hehe asik2 dgn strawberry shortcake dia.. o ya the best part is sini banyak sgt jual strawberry shortcake punya barang2.. yaAlah bukan scha je yg naik gila.. mommy pon sekali.. rasa nk borong semua barang2 strawberry shortcake. hehehe
oke berbalik masa mama strawberry kat farm tu.. tiba2 tersesat gambit kat situ.. hehe dia dtg untuk photoshoot. mazin je yg borak2 ngan dia. ye la artis sama artis kan. kita nk borak ape pon ngan dia ;).. lepas tu we all ke ladang teh cameron. hehe for our second time masa smpai semalam tu dah singgah minum. the next day nya singgah lagi pekena teh chocolate. sgt best! pada sesiapan nk pegi cameron tu jgn lupa singgah n rasa ya ;) mcm biasa bergambar2.. then singgah kat pasar dia beli buah, sayur n souvenir.. pulang singgah di tanjung malim... mamam then terus perjalanan ke rumah masing2.. esoknya semua dtg dinner kat rumah mommy sbb semua x sabar nk tgk gambar. hehehe
Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥