jom click!!

Monday, May 30, 2011

Mari naik beskal





Last Weekend, kami menghabiskan masa lepas breakfast and minum petang jalan2 ditaman sambil bawak scha naik beskal baru dia.
sungguh excited si scha dgn beskal baru nya.. hehehe.. tapi lepas penat suruh daddy tolak kan beskal dia. hihihihi...


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

3 comments:

-LaDy rAzOr- said...

comelnyer beskal pinkish anak dara mommy neh!eheehhee...
nanti bole naik beskal sama2 ngan andy keh!
tp tggu mommy nofa belikan andy beskal dulu la...ekekekee.....
cayang scha!muahhhhhh... :-)

Haris Zuhaina said...

As Salam dear..
Nih klu beskal yg pengayuh kat tengah musti dah boleh kayuh pelan2.....

Mea Myra said...

Mummy Nofa: hehe boleh boleh ala kan andy dah ade beskal ijau tuh.. boley la tuh. nnt kite set time petang2 bawak diorang g taman yeh main beskal same2.. hehehe

Haris Zuhaina: salam kak. itulanye.. beskal barbie sumenye pengayuh dia kat depan. tu yg buat x sampai.. sampai ujung2 jer. hehehe..kene tunggu kaki scha panjang sket ;p

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥