jom click!!

Tuesday, December 9, 2008

zara satu minggu



Zara Iris Delisha... semalam 8 december Zara genap seminggu, mama cakap baby akan berubah angin bila masuk seminggu... setiap kalu berubah minggu mahupun berubah bulan.. baby akan berubah angin... and yang pasti hari ni zara betul2 berubah... selalunya.. zara lebih suka tido dari berjaga.. so amat la susah nak tengok mata besar zara ni terbuka.. hehe.. tapi harini, zara berjaga sepanjang hari.. tertido pun ade la dalam 10 minit pastu bangun.. malam ingatkan dia nak tido sbb da penat.. pun tidak.. hehe.. zara tetap berjaga tapi akhirnya pukul 3.00 am zara da mengantuk nad terus tido sampai pagi... =) hari semalam juga jatuhnya hari raya korban.. selalunya kami semua akan balik kampung tapi disebabkan aku baru bersalin mama ngan abah tak jadi balik kampung, oleh kerana aku cucu sulung dan dah melahirkan cicit sulung,nenek aku amik keputusan untuk beraya di KL, so tahun ni semua sanak saudara pakat beraya di KL.. umah parent aku.. semuanya bergilir2 nak dukung zara.. hehe glamour zara arini..tu sbb dia x mo tido tu kot.. so mcm thn2 lepas tahun ni pun korban lembu..yang bestnya korban kat garaj kat seblah umah.. hehehe.. be bz arini tolong lapah2 daging.. aku dok le memerap kat umah je tak leh jengok kat luar.. x nampak..

walaupun zara berjaga sakan arini.. tapi dia x banyak perangai.. sejak aku lahirkan zara, zara memang x suka menangis, dia lagi suka terkebil2 mata tgk sekeliling.. sesekali je dier bunyi merengek.. ekk ekk.. cm tu je... semua cakap baik nya zara ni.... sampai aunty seblah umah pun cakap mcm tak de baby pun rasenye kat umah seblahni.. x denga pun babynya nangis.. hehe.. anak mummykan..mesti la pandai.. cuma kalau susu lambat dibagi barula zara mengis.. tu pun ala ala manje je ngan muke dier jebek jebek.. hehe..

mummy & daddy sayang zara giler giler!!!.. oma ngan tok abah pun sayang zara sangat!!.. mama yaya.. mama lyssa, papa angah n papa jj pun sayang zara sangat sangat sangat!.. zara cepat besar ye sayang!... mwah

1 comment:

-LaDy rAzOr- said...

sebijik macam muka daddy dia ler, baby zara nie....
lebat keningnyer...
comeynyer...
gigit,kang!!!
ekekekeee.....

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥