jom click!!

Monday, April 20, 2009

Jalan Jalan di Taman




She's having so much fun at the Park... Zara baru baik demam sebenarnya so mama ckp bawak la zara jalan2 kat taman amik angin... pikir punya pikir at last en hubby cadangkan pegi alam damai park.. fara pon ckp tmn tu besar ... smpai je kat sane.. mmg luas pon.. syoknye... nanti zara dah besar bleh picnic pepagi ala2 omputeh bawak kain ngan basket makanan tu.. hehehe sambil zara terkedek2 baru pandai berlari.. bestnye.. can't wait for it.. n buat mase ni zara kene dok dlm stroller dier je n mengeliat2 dier nk dilepaskan sbb tgk ramai kids yg lari2.. saba ek sayang.. bape bulan je lagi.. pastu kite lari sesame... balik dr park zara dah baik dah demam n mommy pon boleh tdo dengan nyenyaknye... last nite sepanjang mlm mommy dukung zara.. sbb zara merengek x sedap bdn... now zara da baik.. alhamdulillah....

2 comments:

yOkOyOpOyO said...

eii gerammnyee.. senang senyum laa little zara nihh.. ish ish ku cubit jugak budak nih kang.. hehehe

auntie myra dont forget to vote for afra please.. http://yokoyopoyo.blogspot.com/2009/04/vote-for-afra.html

TQ! :)

Mea Myra said...

huhuhu myra dah copy paste dah td.. tapi x tau nape dier x kua bile myra tekan publish.. x pe xpe.. dun worry.. aunty ttp akan vote for afra... go afra go!!..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥