jom click!!

Saturday, November 6, 2010

Scha's second birthday preparation




woot .. wooot.. hehe naaahhh.. sekarang dah tiba masanya untuk buat preparatiob for scha's 2nd birthday... well ade masa sebulan lagi.. kalau last yr mommy amik masa advance 4-5 month untuk preparekan semua party accessories.. tapi kali ni sebulan awal je.. sebab???.. hehhee

sebabnye birthday tahun ni tak lah buat besar besaran mcm last year.. tahun ni buat ala kadar je.. cuma kawan2 mommy n daddy je.. ;) cukup untuk meraikan anak kesayangan mommy sorang ni... and tema tahun ni ...

Strawberry shortcake splash pool party!!.. walaaah.. kids boleh main air!.. haha tujuan nye untuk elakan bosan nanti.. sbb this year mommy malas nk buat games mcm thn lepas and x de Dj semua.. haha mommy je jd MC nanti.. ;p..

walau pape pun.. mommy tetap excited.. and tetap akan buat yg terbaik .. semuanya untuk happykan scha di hari lahirnya.. we Lovessss you Zara Iris Delisha...


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

3 comments:

mommykaseh said...

salam,

boleh saya tau mana u dpt party supply for strawberry shortcake ni ya?cantik! :)
ezira

mommykaseh said...

kat mana nk dpt party supply strawberry shortcake ni ya? cantik!

Mea Myra said...

Darlingggg... Strawberry shortcake ni mmg susah sket nk cari.. Merata2 cr barang dia.. Sana sikit sini sikit... Kat toys r us pon ada tp x banyak... Yg bulat2 tu semua mommy print sendiri... Buat buat pandai je.. Hehe.. Nk buat theme strawberry shortcake ke?

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥