jom click!!

Sunday, November 21, 2010

Sofea 1st birthday bash


birthday girl





hari ni we all ke birthday party lil sofea di The Club Damansara, sebelum tu ajak daddy ke toy's r us.. saje menggatal nak mengumpul point untuk redeem bulan depan. hehehe..
so dah alang2 ke sana terus cari birthday prezzie sofea. end up belikan Baby Alive All gone.

scha pun sibuk nak jugak .. daddy on je.. tapi mommy rase cm membasir sampai nak 3 plak baby alive, scha baru je beli lagi satu baby alive, the one yg can poop.. hahaha yg dulu boleh wee wee je.. so pusing2 last2 belikan scha barbie blackberry yg pinkie tu.. function mcm barbie labtop tapi senang nak bawa mana2..
and mcm biasa la a few strawberry shortcake stuff... campur ni entah brapa banyak dah koleksi botol air scha.. di lain entry mommy cuba satukan semua koleksi2 botol air scha ya..


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

1 comment:

Im - mamababahworld said...

Mummy!!


baru i tau blog u dh resume back to normal!!!! harus mak update link blog nih balik...


see u at the party!!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥