jom click!!

Wednesday, December 22, 2010

Happy birthday PEA ♥



ni cik copea.. best friend scha.. hari2 pun scha borak2 ngan pea sorang2.. hahaha.. asal nak beli pape je pun asik kata .. mommy untuk pea one oke?.. ;p pea nih anak pada bestfriend mommy eryn. mana2 pun ngan dia, mommy n mommy pea bestfrend sejak zaman blaja kat uitm dedulu.. smpai la dah keje, kawin, smpai dpt anak.. masa check kat az zahra pun sesame, bila kua scha dulu awal 22 hari, lepas tu pea lak kua, kebetulan bilik kitorang kat az zahra pun sama, single room, bilik Iman.. hehehe ooo mommy eryn booked eh? kekekkee. ;p

since that pea je la yang scha asik jumpe.. smpaikan kadang2 budak lain pun scha panggil pea.. huhu..

to pea .. happy birthday syg!.. dah masuk 2 thn dah dier.. pujuk mommy anta ballet school sama ngan scha oke!.. nanti dedua boleh jadi ballerina ;)
to mommy eryn, bila mau celebrate beday pea?.. scha nih dah rindu kat pea dah...
o yer.. yang paling x best, pea n mommy dia n abah dia x jadi ikot kami sume ke Bali bulan depan, sbb abah dia dpt Giant project!.. huhuhu so keseorangan la scha kat bali nanti.. xpe abah pea nk pulun kumpul banyak2 duit nnt leh sponsor scha n family plak g jenjalan ek? kekeke ;p

shca ♥ pea!

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

happy birthday pea...babe, anak areen yeh??

Mea Myra said...

ha ah babe.. anak areen ;)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥