jom click!!

Saturday, December 18, 2010

My Little Ballerina ♥


Ballet.. remember???.. yehh mommy pernah bercadang nak masuk kan scha ke Ballet class, but that time scha baru setahun.. most of baby ballet class mesti age 3 above. and now... my precious dah nak masuk 3 tahun (even baru je celebrate her 2nd birthday, kalau ikut year scha dah masuk 3 january depan).. how time really fliessss.. pejam celik scha dah besar... and disebabkan obsession mommy into ballet and scha yang sgt suka dancing.. mommy decide untuk bawak scha ke ballet class and guess what?? scha sgt excited!.. balik rumah asik ckp nak dancing ballet.. nak dancing ballet!.. sambil dancing2 ala2 little ballerina.. well, insyaAllah scha akan ke her first ballet class on early January.. teacher tu akan call mommy untuk confirmkan datenya.. owhh mommy plak yg dah excited nak shopping ballet stuff.. her ballerina dress, shoes and many more...♥

mommy's last post on little ballerina : see here

mommies yang dekat2 area sini jom la join baby ballet class at Tippy Toes Dance & Art Academy di Cheras Mahkota ;)


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥