jom click!!

Thursday, April 1, 2010

Ballet Class?


thinking of sending my zara to ballet class.. ;) sgt cute oke jd little ballerina..
hmmm.. ada sesiapa penah anta your lil girl to ballet class tak? care to share with me? ;)
tried google...tapi semua untuk age 3 and above.. so sad.. ;( ada sesiapa yg tau ballet class for age 1 and above.. pls let me know ya.. well sharing is caring kan
♥..

satin shoes.. gorgeous gown.. cute tutus... owh lovely!!.

yey.. at last. jumpe suda fav song mommy masa dulu2.. suka sgt tgk both of them.. especially dlm "You're invited to Mary-kate and Ashleys - Ballet party.. dlm ni they both dancing ballet n ada swan princess... ;) lepas ni bleh cr VCD/DVD copy then bleh convert masuk psp bg zara lak yg tgk.





Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

6 comments:

neverletmego said...

hye ..i tak pernah antar g cause my daughter rania baru 8 months .but my friends ada hantar kat area TTDI ..but lupa lak address dia..if u interested nanti i mgs balik u .(",)..mesti sgt cute .

Mea Myra said...

owh thanks dear ..

nanti u update me oke. ;)

deena awanis said...

OMG!!zara is going to the ballet class??must be comel giler..

Agnes said...

babe i suke sgt u antar zara gi belajar ballet...dulu i plan kalau baby girl pandai jer bejalan nak antar terus.....cute sgt diorang ballet dance.....memandangkan vish boy antar teakwondo jer lah..hehe..

zara nanti aunty ada baby girl zara ajar dia ballet dance ye syg..

babe jgn lupa update dlm blog n fb kalau dia dh start nanti ya

Aleyn said...

Mesti bertambah cute kalau baby zara jadik ballerina.....

Mummy Zara Sofea said...

ballet class?bestnyeee..cute je nti....

yup, i think mmg abve 3yrs je kot..xthula kot ade tuk yg below 3yrs..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥