jom click!!

Saturday, April 17, 2010

shopping lagi?




hmm..
ada yg x senang nampaknya dgn topic shopping ni..
mommy ada terima kata2 dan pandangan negative dr silent readers mahupun followers..
tapi kenapa ya? let me think..... jeles eh? huhu.
well, i dont mind, terpulang la nak kata ape pun.. its my money, its my hubby's money..
so its up to us, nk simpan ke, nk belanjakan ke.. oke ;)
cheers!!

ok back to topic..
harini mommy shopping lagi..
the Gardens sgt la sesak dgn carssssss.... smpai2 je tgk2 gardens parking dah full, so we decide park kat jockey mid je.. x larat plak nak memusing cr parking kat mid, dah sah sah ramai org.. so lepas berenti kat jockey, terus je masuk mid dulu, n stop kat charles & keith, cuci mata then bought 2 pairs stiletto ;) hehe dah lama x pakai stiletto yg halus ini..
then ke ZARA, bought long coat ;) its nice!.. then ke tys r us, bought collection of barbie kelly for zara (for those yg x kenal kelly ni adik kepada prince dlm barbie series) n yeh mommy x cerita kat semua .. zara's new addiction "barbie & kelly"...
pantang nampak oke!! harus kene beli kalau x siapla satu mall dengar dia jerit.. later momy uploadkan pica oke.

then having lunch kat Delicious. yummy!..
pastu jalan2 lagi then balik.. ;)
selesai untuk aktiviti hari sabtu.. o ya daddy x ikot g shopping sbb harini daddy g office, nk siapkan task dia yg berlambak katanya.. hehehe rajin daddy sayang neh.. s kalini kuar bershopping ngan mama yaya..


tomorrow nk buat ape plak ek.. hmmm

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

8 comments:

liennasts said...

ye ker ada yg tegur pasal shopping tu? rasanya tak salah kalau nak shopping kan? kalau ada duit lebih apa salahnya.. duit kita sendiri pandailah kita nak budget..

mummyar said...

la..ada yg jeles lak ke?myra post je la comment2 tu...atleast leh gak kita tau sape2 yg jeles kan....susah gak kalau ada yg x leh tengok org senang ni kan.....for me...uh! i like shopping...huhu

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

eeeeeeeeeeeiii ada ke org kondem u shopping?gile xmsk akal :(

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

eiii babe,dia tu meroyan sbb laki dia n makbapak dia tak mampu nak belikan apa yg dia nak!hahah.bodo sgtla dia menampakkan diri dia tu sbnranya desperate!!nk jd cam kita!bodo

Mea Myra said...

lieannaste- tu la ade yg tegur, tp malas nk approve, nnt baca wat sakit hati, lagipon diorang ni guna fake id.. pelik kan? kite shopping x guna pon duit dia tp bersyarah lak kat kita.

mummyar- haha itula dunia dear. harus je ade yg x puas hatikan manusia ni.. me too.. i loveee shopping! ;)

steph- tu la babe, klaka diorang ni, kite yg shopping buna duit kita, diorang plak yg tolong risau, thanks untuk org yg sudi susah payah jagakan hidup i ni.. smpai my hubby baca he pon ckp, kenapa org ni ckp camni? hehe see.. my hubby pon pelik nape ade wujud org yg jelous org bershopping ni.. diorang ni x suke shopping ke? ade rupenya org yg x suka bershopping ni.. they all x tau ek, shopping ni part of therapy.. haih wonder wonder..

Agnes said...

babe tu orang jeles..i pun selalu kena dengan orang camgne....dia tak mampu diam lah..suka hati kita nak beli apa nak buat apa ngan duit...

-LaDy rAzOr- said...

huh!
pompuan mana yg x suka shopping tu..?!??!
sah ler tu bkn pompuan....
mana ada pompuan dlm dunia nie yg x suka shopping...
sumer pompuan suker shopping..
tak kesah la shopping utk diri sendiri or anak2 or family or sapa2sajer...
duit dah ada, shopping jek la..
kalo bole, satu mall tu nak rembat!
heheheee.....

syazana said...

Sya jeles la...jeles sungguh..x da masa nak bershopping lagi ni,tengah berjimat cermat hehe2.Shopping kan terapi minda....bahagia betul kalau dapat bershopping huhuhu

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥