jom click!!

Friday, April 30, 2010

Bila cinta hati berambut panjang..



hehehe ini lah rupa cinta hati mommy bila berambut panjang. ;p
cute tak saya?... ;).. ni mommy punya keje la bila dah x cukup kerja kat office, saje menambahkan keje yg sedia ada. huhuhu.. yesterday mommy pegi shopping hair accessories untuk ke function ladies in red sabtu ni.. pastu mcm tertarik plak ngan wig pony tail ni. so saje je la belikan untuk zara.. and hasilnya.. taraaaaaaa.. anak mommy tetibe berambut panjang.. hehehhe

nanti saksikan pica2 zara di funtion sabtu ni ya.. dress zara white+polca dot red.. sexy back.. huhu.. mommy punya dress red+ black.. hari ni br siap tempah.. saje malas mencari2 dress , senang tempah aje ;p.. simple evening dress ..

;)
Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

7 comments:

Aleyn said...

Cutenyer Zara rambut panjang, ayu gitewww

deena awanis said...

comelnyer zara with long hair..kak myra try laa simpan rambut panjang for zara..mesti cute giler..

mummyar said...

wah comei nyer zara be rambut panjang ye....sure cute giler bila pakai dress tu....

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

amboi jelita nyer huhuhu ank dara u

churalliya said...

comelllllll sgtt!!!

Bonda ranea said...

cute sgt cik rara ni berambut panjang. ayu je bonda tgk. sejuk perut mommy die hehehe. wah ok bonda tak saba nak tgk both in glam...

Agnes said...

amboi cantiknyer zarra...tunggu nanti aunty datang meminang yer...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥