jom click!!

Tuesday, April 27, 2010

Bila mommy, daddy & zara turun ke driving range


yehh.. bermulala aktiviti baru dengan hobby baru mommy & daddy..
dr asik shopping menghabiskan duit baik p beriadahkan..
tgk org lain swing stick tu guna iron ke guna wood ke sume p jauh2 bolanye,
tapi bila mommy swing pon npaling jauh bawah dr 100m.. hahaha
ape nak buat budak br belajarkan ;p
daddy ok la ade gak yg bola dekat2 200m.. wahh cayalah daddy!
daddy dah pesan kat mommy, haa ni dah beli set baru jgn ngade2 nanti kata malas nk main eh..
kekekek ;p

angan2 nk main kat padang, tapi x tau le bile leh capai.. member2 daddy sume kata diorang pon train kat driving range 2 yrs br main padang.. huhuhu lamanya!!

to blogger mommies yg main golf tu leh la beri tunjuk ajar, takpon pada sesiapa yg br mula nk main tu jom, la kite practice sama2.. ;)
jom layan pica kitorang yg baru belajar nk main ni.. hehe



Second session Cheras Driving Range




First session at OU Driving range.





Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

5 comments:

Shaza Shamsuddin said...

alamak aii sedap plak nampak air yang zara minum tuh.. aunty nak sket bleh dak? hihih

deena awanis said...

besarnye air zara!!!abes ke tu??meh share ngan auntie meh..hehhe

Bonda ranea said...

best hobby ni...bagus2 zara pun boleh main sekali...

churalliya said...

abselutely.. bila bola dah bleh 'naik' perfectly, then bole go to the hole ;)

jom join contest http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html

chekna said...

bestnya..tengok air zara tu....

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥