jom click!!

Wednesday, April 21, 2010

Voucher dr Mama Cla untuk Zara

wahhh.. inilah rezeki namanya.. harini mommy terima voucher parkson worth RM 200 frm mama Cla, she actually dah lama nk bg zara present tapi asik terdelay, so last2 she posted voucher ni.. hehe mommy plak yg happy..

thank you so much mama Cla. ;) nanti leh tukakan dgn koleksi Barbie princess and barbie kelly lagi..

oya, last week, mommy n daddy ke A&W di Ikano, nk beli rootbear je, pastu crew tu kata air je ke, mommy jawab yah air je, ;) sbb we all nk makan ke tempat lain, tetibe crew tu bg zara set fries yg besar . haha n ckp, dis is for gegirl mata bulat. hahaha thanks dear,

n last month ke dataran pahlawan, zara cam tunjuk2 heart shape beloon yg sorang amoi tu pegang, tetibe amoi tu nampak n ask zara do u want dis? zara trus amik, hehe then amoi tu kata, nahh dis is for you. hahahha zara.. zara.. murah rezeki..
n banyak lagi lah yg zara selalu dpt free..

alhamdulillah.. moga2 smpai besar pon zara tetap murah rezeki..
aminn
Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

3 comments:

deena awanis said...

wahhh!!beruntungnye si tecik ni..kak myra, this is just a suggestion..sebab dina tengok zara macam camera friendly..why dont u send her utk jadi cover pa&ma..sure comel!!!hehehe

Rizziela said...

Memang murah rezeki la zarra ni.. Orang dulu-dulu kata....muka bawa rezeki

wina said...

lamanya x singgah sini..Zara makin cute!

murah rezeki Zara..yes, hope sampailah bila² kan? :-)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥