jom click!!

Tuesday, April 13, 2010

Bila zara stay umah oma.. .




hahahhaa
ini lah terjadi bila zara x de kat rumah..
actually masa ni br siap nk keluar dgn daddy
nk pegi beli groceries.
zara stay umah oma sebab dia br balik jalan2 ngan tokba n mama yaya.. so oma kata x yah la bawa zara penat dia x abis lg, pegi je la korang berdua..
soooooo daddy pon kata ok lah, zara stay there, nnt balik kita amik zara..
dan tiba2 terkeluarla balik hobby mommy masa muda2 dulu..
PHOTOGEDIXX
kakakkakaa bak kata oma zara pon dah ikot mcm mommy gila camera! pantang dapat pegang camera.. mesti nk disnap.. oma kata yg x paham tu boleh plak dia snap diri sendiri.. huhuhu
nahhh.. layan pica pica gedixxxx mommy.. ;p


note: rasanya muka mommy cam da kecik sket kan? dah x de double chin lagi.. yey!

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

5 comments:

Bonda ranea said...

myra, u look so beauty dear....dah kurus....bagus la.. trs kan usaha mu my frend....

Echa said...

waaa.. serius dah kurus gitu... nampak cam anak dara dah... tahniah.. tahniah...

Mrs Jaja said...

lawa..

churalliya said...

ur right.. nmpk dah kurus.

~ SueHarriz ~ said...

mommy goges. cunss cm ank dara !!!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥