jom click!!

Tuesday, April 13, 2010

Dinner






Last weekend we all ke Ampang Lookout
tapi tempat yg we all pegi ni bukan Ampang lookout tapi bread &.. err lupe ;p
hehehe

decide mkn kat dalam ni sbb tempat dia nampak cozy n safe untuk budak2 besar zara main dlm tu.. TAPI........

servicenya sgt la tidak memuaskan okeh!..
we ordered appetizer.. smpai sudah x smpai..
presentation food sgt x cantek!
brownies n ice creame sebagai pencuci pon smpai sudah x smpai..
n guess what???
bukan we all je yg bising,
chinese family belakang kitorang pon sibuk complaint2 kat manager dia..
hish.. tempat dah cantik tapi syg x jaga service!

sgt mendukacitakan!
price?? sama je mcm makan kat Chillis.. tapi kat CHILLIS much more better kalau service mcm tu...

daddy kata this is first.. and last... dtg dine in kat sini..

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

1 comment:

Bonda ranea said...

hai myra..wah nampaknye dinner yg menyakitkan hati ni...hehehe tak pe la at least dah tau..jgn pegi lagi kan klu mcm tu hehehe :)so petuanye lain kali nak dinner ajak la we all...nea teringin nak g dinner ngn zara....

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥