jom click!!

Wednesday, April 21, 2010

Barbie Kelly ♥

Zara kemana2 mesti dengan beg yg penuh dgn Barbie Kelly nya..
yang lain2 doll mcm princess barbie, fairy doll, pony, dora semua dah kene tinggal kat rumah..
zara sgt obsess dgn barbie kelly, hehe bila ikot mommy pegi shopping pon kat tangan mesi pegang barbie kelly, pastu buat2 cm tgh pujuk barbie kelly, pastu asik ckp " hy" smbil angkat tangan kat kelly, n bila terjatuh kat lantai, zara akan lujuk kelly pastu babap lantai.. smbil ckp "babap ni".. hehehe.. smpaikan org2 keliling sumenye gelak tgk zara buat camtu..

kalau girl tu mmg la dgn cara girlnya kan.. x lari kemana..kalau bawak jalan2 jgn la bawak lalu kat barbie dept. mesti dia pusing2 cr barbie kelly pastu pegang n tunjuk kat mommy/daddy n ckp " nak ni".. oya. lagi satu ntah dr mana zara ni dapat nama, semua doll zara panggil "NANA" x kisah lah adults barbie ke, barbie kelly ke, fairy barbie ke semuanya Nana.. huhuhu ;p


kalau kat rumah zara main kelly dgn house dia.. dia susun semua kellys collection kat dlm rumah tu.. yesterday br mengamuk doh belikan 3 trus kelly, dia pegang semua kelly2 tu.. hahaha daddy pon belikan ajela.. ada sesiapa lg yg kongsi minat ngan zara? nanti leh la main sama ngan zara ;)


Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

1 comment:

Quiyah & Hasrul said...

hamboih..
banyaknye kelly.. hehe

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥