jom click!!

Wednesday, April 28, 2010

Zara & her Loly de baby alive



she loves it soooo much, tdo pon nk kene ade baby seblah.. br mommy tau sebenarnya baby alive ni bagus in way to train our baby to be responsible to her own baby ;) seronok tgk bila dia take gud care of her baby. setiap hari bagun pagi mesti cr baby dia, pastu minta mommy susu baby n her own susu.. so mommy kenela buatkan dua, satu susu zara and another one juice baby (dah sedia dlm packet, just tambahkan air je dlm botol susu baby tu)
pastu bila baby dah minum juice tu nnt baby tu pee) haha pastu zara akan kata yg baby tu pee.. pastu ckp ucuk smbil kipas2 nose dia. hehe pastu soh mommy tukakan diaper baby..

kemana saja mesti dgn baby, bila mamam time, zara suapkan sekali baby mamam. bila nk tdo, baby mesti ade kat sebelah. bila mommy press baby n baby cry, zara akan hug baby tu calm her baby.. so cute!

memula mcm scary tgk baby ni leh laugh, cry n mumbling like human baby, tapi bila zara respon so well dgn baby tuh dah nampak cute plak. bila baby mumbling zara ikut mumble jugak. hehe

thanks mama cla, kalo x mommy pon x terfikir nk bg zara baby alive sbb tgk mcm scary. rupanya bagus. hehe

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

6 comments:

Bonda ranea said...

erm cute la baby zara tuh...zara pun cute sgt...bonda pun nak beli satu la tuk nea heheh :)

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

ah a babe baby ni bole poo skali heheh n ada diapers size XS for real!best kn?heheh mak nye yg lebih sbnarnye huhuhu

Mea Myra said...

bonda- hehe ok bonda belikan tuk nea ek pastu leh main sama2 ngan nea ;)

steph- ha ah bole poo. hehehe pasni i kene mantain diapers zara n loly lak!. huhu diapers dia mmg real..

hahah tau tak pe. mak nye yg lebih.. anak mintak sekali nk susukan baby laju je bancuh! hahaha

Mrs Jaja said...

haha..comel giler zara main ngan baby alive tu...ala2 mak2 pulak dah nampaknye..ni yg teringin dapat baby girl ni..

deena awanis said...

comelnyer zara..pretend to be mommy ke...zara nak adik ni???;-)

-LaDy rAzOr- said...

comelnyer zara suapkan fries ke mulut baby...
zara nak ada teman main ek???
zara ask mommy n daddy to have an adik...
nnti boleh main sama2...
ekekeke.....

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥