jom click!!

Thursday, April 15, 2010

Outing ~ Tony Romas ~ Coach~ The Gardens


last nite we all jalan2 kat The Gardens, daddy nk beli net book (lappy yg kecik itew).. so pusing2 then belek2 last2 beli netbook Asus.. sgt cute n sgt kecik ;p.. tp mommy lupe lak nk snap, ptg nanti mommy uploadkjan oke.
so alang2 dah berjalan tu, singgah cuci mata kat COACH,
tibe2 hati cm tertarik kat Coach signature color purple ini..
hehe tanpa pikir banyak terus je rembat satu.. tapi satin nya agak cerah so yg ni x bleh la nk bawak belasah mcm yg black coach itew. mommy asked for liquid cleaner coach, sales girl tu kata dah abis stock, nnt kalau dah restock dia call mommy. okie dokie!. oya, COACH da tuka paper bag, colofullll tapi mcm x cantik je, mommy prefer the old one...

lepas jalan2 we al dinner kat Tony romas dlm the Gardens ni..haha mlm ni off diet sbb mommy mamam the famous ribs!! ;p
yummy..

untuk zara?hehe arini zara x shopping sbb last sunday baru belikan zara Reebok pinkie sport shoes & 1 pair guess and baby GAP. enuff oke baby.. tgk la arini ke belikan untuk zara, mommy plan nk ke Pavillion arini with aunty areen, nk cari red dress untuk dua budak kecik ini sbb on 1st May, mommy ngan aunty areen ke Ladis nite and themenya Ladies in Red, zara n sofea pon ikot skali, dress mommy dah siap, dress zara x de lg.. dat day cr kat OU n Curve x de yg berkenan... arini nk cr kat Pavi lak.. sesape nk join kami bershopping jom la ke Pavi ya. ;)


Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

13 comments:

Mummy Zara Sofea said...

bstnye shopping mopping...

mummyar said...

wah,best nyer soping.....a'ah la myra,paperbag coach yg baru ni x chantek kan...yg old one lg cun....hehhe..tp hbag cantik arr....

Bonda ranea said...

wah2 myra shopping sakan yeh...nice ur hand bag dear :) sweet purple..i like..lain kali shopping bnyk2 lagi tau darling hehehe :)

deena awanis said...

zara pun pergi ladies nite???uiyoo..
make sure mummy upload lots of zara's pic on that day nnt ye..

nasazfrog... said...

wah lawa la coach dia.. nak 1 bleh, hihihhi.. uhh tak sabar nak tgl lappy dia...

Rizziela said...

syoknya dapat shoping

mama zharfan said...

nak tanya boleh tak?berapa harga coach tu?

LiAnA said...

wahhh syok ku cuci mata tgk hasil shopping hehehe

Mea Myra said...

mummy zara- hehe jom soping samer

mummyar- kan x classy gitu ;p

Bonda Ranea- ha ah sweet tapi cm susah je nk jaga ;( rasa cm silap la plak beli color ni

deena- ha ah zara pon ikot! hehehe will do dear. insyaallah..

ina-pic lappy myra uloadkan arini eh ;) ala lappy biasa je cuma kecik.

rizziela- alhamdulilah

mama zharfan- coach ni depends besar ke kecik. kalau yg sling beng yg kecik yg simple tu leh dpt dalam rm700 ke atas.. kalau yg besar mcm myra ni almost 2k. depends jugak design nya. ;) g la window shopping dulu.. kalau ada yg berkenan br la beli..

Liana- jom la shopping sekali. alhamdulillah bulan ni rezeki murah dpt la shopping sket ;)

Aleyn said...

Wahh...nanti baby Zara pakai Red Dress lah....striking gitu

Inas said...

Just luv what u are wearing :)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

iteww coach sgt gojess.. ;-)

LAILATUL AZLIN ABD LATIB @ LATIB said...

so sweet this little zara..her eyes really catchy...geramnya..cute-miut.im always become a silent reader to ur sweet lolly blog...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥