jom click!!

Wednesday, April 21, 2010

Presenting Zara's new Blue Lamborghini ♥



Eh eh.. car siapa ni eh?
611? mcm mommy penah tgk je..
hehehhe.. hureyy.. presenting zara's new blue lamborghini..
tadaaaaaaaaaaaaaaa..



yey! skarang mommy n daddy dah ade aktivity untuk weekend.. ;)
melayan zara pusing2 dgn lamborghini nya ;p
zara tgh tunggu geng dia "sofea" bawak sportcar dia..
nanti leh p main2 kat taman putrajaya ;)

mommy nk carikan zara red sport car, tapi takde .. semuanya dah sold out ;(
sedey sedey... yang ni pon last remote/paddle sport car yg ada, staff tu kata yg red baru je org beli last week. hala.. lambat seminggu je ke ;( sooo sad.. blue ni nampak ala2 boyish sket, tapi x pe la.. at least sport car ;),, most outlet banyak yg mcm toy car.. ade carton cartoon sume.. mommy kureng suka.. masa beli ni ada hummer ♥ ♥ sgt cantek. tapi cam x sesuai la untuk zara.. insyaAllah murah rezeki kalau zara ada baby boy nnt leh la belikan hummer lak.. hehehe (brangan oke!) kalau ikot daddy on aje hummer tu.. taya besar katanya.. hahaha..

buat masa ni zara agak takut nk duduk dlm car dia.. gayat agaknya.. so dia dok main press2 button yg ade hon ade bunyi music tu semua. huhu. takpe pelan2 ok sayang..

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

3 comments:

Rizziela said...

Bestnya..kecik-kecik zara dah ada sport car..mesti cute nantikan..

liennasts said...

hehehe.. cantek2.. kereta danish plak porche... warna kuning.. tapi tak pandai nak control sendiri lagi.. so, kita kena kontrolkan pakai remote.. suka benor dia kalau naik keta tu.. masa mula2 beli dulu nangis2.. takut.. skrg pantang nampak..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

ah a la babe,i br nmpak hummer aritu tp ryan dah ada3 biji kete dah tp daddy xnk beli :(

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥