jom click!!

Tuesday, March 30, 2010

Ladies Nite ♥


Last nite we had lite dinner dekat Old Town Bangsar, first we all ke Bali restaurant tp dah nk tutup, so tuka plan lepak kat Kopitiam je la.. Daddy stay home ;) hehe
bukan selalu kua without daddy.. cian daddy dok umah, tp daddy yg x mo ikut, penat katanya..

Borak2 gossip2 smpai la pukul 12 lebih.. zara & sofea dah tunjuk muka mengatuk br la mommy2 ni berangkat balik.. hehe

topic utama: ke Bali nanti.. cant wait for our second trip to Bali again. mau beli apa, mau stay mana, mau jalan2 mana.. n we decide xmo bawak baju banyak2 dis time.. shopping je kat sana sbb dah tau mana nak cr semua benda ;p... daddy kata bawak berat beg je nanti bawak banyak2 dr sini, smpai sana time nk balik berganda dah begnya. Yey.. mommy mau shopping!!!








Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

7 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tomeinyer zara cam mummy dia gak

Agnes said...

bestnyer zara n mommy gi shopping di bali..aunty tak dpt gi mana2 negara lain dlm tempoh 2 years ni....uitm tak kasi ke luar negara...aunty fikir nak bawak vish gi australia for his first bday gift...huhu..

Mea Myra said...

Agness- yeh aunty... gonna be fun with beloved & BF around.. wahh awesome aussie!.. we all plan jugak next yr samada aussie atau beijing.. hehe kalau you pegi dulu bleh la bg tips kat aussie ;)

Anje- hahahah zara sorang je cute! mommy adeh.. spoil! ;p

Mommy kika said...

oh best nye .. babe masa pg bali last time u ada ambik jet utk h1n1 tak ?

Mea Myra said...

hy mommy kika, we all x amik pon, masa tu consult doc. doc ckp jet tu bnyk kesan sampingan. so she just btau us to take extra careful & selalu guna sanitizer.. alhamdulillah we all x sakit ape2 balik dr sana. n hopefully dis time pon mcm tu juga. you nk ke oversea ke babe?

Jasfyra said...

cute nya zara..
mummy dia pun cun.cantik pakai tudung gitu
salam kenal ye :)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

comellah zara nih

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥