jom click!!

Thursday, March 25, 2010

Outing with cayang cayangku


Last nite, we all keluar dinner, dekat area cheras je.. ape ye nama cafe tuh.. sebelah ngan kopitiam, at first nk pegi kopitiam, tapi dah alang2 park kat depan cafe ni terus je la masuk..

zara ngan sofea main berdua.. main gilir2 psp n game yg pusing2 tu.. ape ek namanya.
hehe yana punya menan tu tp sbb budak berdua ni dok rebut2 psp kene la kuakan mainan tu.
huhuhu last2 dijadikan bola sepak plak budak berdua ni.. hehehe

Last nite off dite lagi.. hahaha bilenye nk diet bebetul pon tak tau la. asik off diet je.. o ya.. lupe ek snap pic makanannya.. haha dah asik berborakk je.. mcm la setahun x jumpe ;p







oo ya bukan semua org makan ye.. cik yana tamo makan, diet katanya takut future hubby lari.. kekekekeke nasib la cik yana oii..
kitorang mak mak org ni belasahkan aje.. ala sekali sekale x pe nye ;p

lepas lepak2, makan2, borak2.. we all semua ke umah mama sbbnya.. hehehe areen nk blaja buat bread & pie.. hahahaha arini dia try baked roti x tau la menjadi ke tak.. anak murid pertama nih.. nnt kalau jd, mommy soh dia snap pics n kita share kat sini ok.. n pada semua yg minta resipi pie n pizza tuh nnt next entry mommy updatekan oke!
daddaaaaaa.....







Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥