jom click!!

Friday, March 19, 2010

Animal Cookies for my precious..

Walaaa'.. home made cookies for my precious.. yummy!! hehehe
hari ni mommy balik awal lepas kemas2 office trus balik rumah, dah x tau nk buat ape trus belek2 barang2 agak2 ade tak nk buat cookies. cr punya cr ada lagi balance buat cupcakes lepas.. trus bake cookies tuk my lil baby.. dan inilah hasilnya ;) mommy mommy try la buat makanan yg menarik minat anak2 untuk makan ye sbb age mcm ni mmg susah sgt nk makan .. kalau ade idea lain untuk dikongsi lagi silalah share eh.. laf u all..

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

8 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

babe!mcm sedap je,bolehla bw utk belated bday i ni HAHAHAH gelak setan

liennasts said...

myra.. tulis la resepinya sekali key?? boleh try nanti..

senioritasara said...

nice!!!!!!!!!!!!!!!

zh-ena said...

comelnya biskut tu

Agnes said...

zara...vish minta satu boleh.....terernya mummy buat

deena awanis said...

comel nye biskut..cam x sampai ati pulak nak makan..hehhe

im - mamababahworld said...

sedapnyeee

mummy nak jugakkk cookies tuh!! ;p

Echa said...

kreatif... rajin betul la mommy zara ni...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥