jom click!!

Wednesday, March 24, 2010

Party Accesories..


hye all ;)..
ni product baru dr comp mommy.. special for kids pulak..
untuk mommy2 n daddy2 yg plan nk buat birthday party x yah susah2 pikir nk siapkan.. we can provide semua termasuk invi card, t-shirt, banner, cuppie cakes, goodies pack, pinata, and other party accessories. ;)

untuk keterangan lanjut sila emailkan ke iris.kidz.party@gmail.com


Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

7 comments:

Mama_Aqish said...

WAH TANTEKNYER...iklan digi untuk mea

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

alahai..Myra lmbt skit jerr..ahkak bru jer tmpah invitation card, banner ngn sumone..huhu..neway, tshirt tu cam mnarik..nnt ahkak konpem blk..

Mea Myra said...

mama aqish- hehe maceh

kak E-car- alalalala. telambat plak announce. hehehe okeh. pape nanti akak compemkan ye ;)

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

babe,hantar qoutation full party CARS to my email pls.dr deco to banner to plate to activity n ect,cars balloons ect.thx. stephanieliah@yahoo.com.my

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah menarik ni bisnes ni...senang kawan-kawan kalau nak wat party nanti...

Dd LaLa said...

kena mark your blog ni in case i nak buat bday party in the future.

Mea Myra said...

steph: babe, hehe i bukan party planner lah, i x buat semua tu, i just sediakan party accessories ;p
you google ramai party planner out there..good luck babe.

mama damia- hehe nanti kalo nk buat party leh la panggil Iris Kidz party siapkan brg2nya ;)

Dd Lala- hehe silakan ;) maceh

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥