jom click!!

Monday, March 22, 2010

Etok .. penah dengar ke nama ni?

ini namanya ETOK.. hehe ada sesiapa penah makan etok tak? etok ni glamer kat kelantan.. kat pahang pun glamer gak tapi kene cr kat kampung2.. mcm temerloh sbb dia sebelah sungai pahang ;)..

rasa etok ny mcm lala .. mommy biasanya kalau makan etok ni yg salai.. sgt sedap.. weekend kali ni we all balik ke kampung nenek kat temerloh, kawin makcik kebetulan pulak musim panas sekarang ni jadi nenek kata banyak la etok kat sungai pahang tu yg timbul.. mommy x ikot join main air sungai cr etok sbb zara pun baru baik sakit. so pg ahad tu mommy, zara, daddy n mayaya terus balik kl, yg lain stay kat kampung cr etok smbil visit ke ladang kelapa sawit tokbah.. now kat ladang lekapa sawit tokba tgh buat rumah tepi sungai pahang.. wahh pasni baru la bleh lawat ke ladang tokba bawak zara masuk kampung.. hehe..


Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

3 comments:

SegaLanya Saya said...

sgt suke makan etok~~ mmg byk kat kelantan...

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Suke!!! Suke!!! Suke!!! Sanagt sedap even very tiny... My mother in law kalau datang KL memang bawak etok tuk menantu dia nie... Muahahah!!! ::.

m a m ae m i e said...

mmm....dah lama x makan etok nie. Since kecik makan, pastu x jumper2. Kalau balik kb selalu gak cari tpi jarang dah ader skrg nie....:(

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥